ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Σίλβα και ο Φιγκεϊρέδο

Ο μάνατζερ του Σίλβα και ο Φιγκεϊρέδο
Φιγκεϊρέδο

Ο Κάρλος Γκονσάλβες, όπως με τον Φελίπε Πάρντο το περσινό καλοκαίρι, έτσι και φέτος θα προτείνει αρκετούς παίκτες στον Ολυμπιακό. Ένας από αυτούς είναι και ο νεαρός στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Κι ενώ όλοι στο Ρέντη περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί με το Κύπελλο και με τον κίνδυνο τουGrexit,οι διάφοροι μάνατζερ έχουν αρχίσει ήδη να χτυπούν την πόρτα του Ολυμπιακού και να προτείνουν ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα του Τόμπιας Φιγκεϊρέδο. Πρόκειται για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που φέτος είχε παίξει ελάχιστα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που πέρασε. Μάλιστα, ο Ζόρζε Ζεσούς τον έστειλε στη β' ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς δεν χώραγε στα βασικά του πλάνα.

Ο Φιγκεϊρέδο εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του Σίλβα, Κάρλος Γκονζάλβες. Ένας Γκονσάλβες που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ήταν πίσω από τη μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο από την Μπράγκα. Και φυσικά αυτός ήταν που διαβεβαίωνε τον Μάρκο Σίλβα ότι θα βρει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας στο Ρέντη.

Ο Γκονσάλβες λοιπόν - σύμφωνα με τους Πορτογάλους -έχει προτείνει τον Φιγκεϊρέδο, έναν ποδοσφαιριστή με τον οποίο ο Σίλβα είχε συνεργαστεί στη Σπόρτινγκ. Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε στο Ζοσέ Αλβαλάδε και είχε 15 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 13 στο αρχικό σχήμα! Τον γνωρίζει δηλαδή ο Πορτογάλος τεχνικός, ξέρει τα θετικά του, ξέρει και τα αρνητικά του. Σίγουρα είναι μία περίπτωση που θα πρέπει να την κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ενόψει καλοκαιριού και ειδικά τώρα που φαίνεται να μην υπολογίζεται ο νεαρός Πορτογάλος αμυντικός από τον Ζεσούς.

Πάντως,ο ατζέντης του Σίλβα έχει προτείνει κι άλλους ποδοσφαιριστές. Όπως για παράδειγμα τον 27χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό Μαουρίσιο της Λάτσιο, αλλά η περίπτωσή του είναι μπερδεμένη(πιάνει θέση ξένου, θέλει ο ίδιος να συνεχίσει στο Καμπιονάτο).

Εν κατακλείδι, είναι δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος μάνατζερ που έχει την τυφλή εμπιστοσύνη του κόουτς των Πειραιωτών,θα παίξει σημαντικόρόλο το καλοκαίρι στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ