ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο μάνατζερ του Μπέντο στο Sport24: "Ποντίκι ο Ντομίνγκες"

Ο μάνατζερ του Μπέντο στο Sport24: "Ποντίκι ο Ντομίνγκες"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Πάουλο Μπέντο, Κάρλος Γκονσάλβες, που απάντησε στον Τσόρι Ντομίνγκες μετά την ανάρτηση του Αργεντίνου στα social media.

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις που αφορούν το μέλλον του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται ουσιαστικά προ της εξόδου, καθώς τόσο η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (τρίτη σερί στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό), όσο και οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής στο Λιμάνι.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες κατηγόρησε τον Πάουλο Μπέντο για τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις που έκανε, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με του Πορτογάλου τεχνικού μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Κάρλος Γκονσάλβες ήταν φανερά ενοχλημένος από την κίνηση του Αργεντίνου και έδωσε τη δική του απάντηση μέσω δήλωσης του στο Sport24.gr:

"Ποντίκι ο Ντομίνγκες", ήταν η ατάκα του Γκονσάλβες. Μια έκφραση με μεταφορική έννοια, που χρησιμοποιείται για κάποιον που χαρακτηρίζεται δειλός. Προφανώς ο μάνατζερ του Πάουλο Μπέντο θεώρησε "χτύπημα κάτω από τη μέση" την ενέργεια του Ντομίνγκες και με αυτή την ατάκα θέλησε να του απαντήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ