ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λόλο, τα 3 εκ. ευρώ και το... αλαλούμ!

Ο Λόλο, τα 3 εκ. ευρώ και το... αλαλούμ!
Λόλο

Στην Αργεντινή αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση για τον 28χρονο στόπερ, του οποίου όμως τα δικαίωματα φαίνεται να ανήκουν τελικά στην Μπελγκράνο και όχι στην Ρασίνγκ Κλουμπ! Ένα στοιχείο που φέρεται να το γνώριζαν εξ αρχής στο λιμάνι.

Το Sport24.gr έβγαλε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) το όνομα του παίκτη που κυνηγάει ο Ολυμπιακός για να αποτελέσει τον ηγέτη της ερυθρόλευκης άμυνας. Πηγές από την Αργεντινή τονίζουν μάλιστα ότι οι Πειραιώτες έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον Λουσιάνο Λόλο. Μία πρόταση της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απορρίφθηκε σε πρώτη φάση.

Το περίεργο της ιστορίας εστιάζεται αλλού και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, αλλά στο ότι ο παίκτης φαίνεται ότι τελικά δεν ανήκει στην Ρασίνγκ Κλουμπ, αλλά στην πρώην ομάδα του, την... Μπελγκράνο. Ναι, καλά διαβάσατε... Είναι μία μπερδεμένη ιστορία και καλό είναι να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να τα βάλουμε σε μία σειρά.

Ο Λόλο ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που οι Πειραιώτες έχουν βάλει για τα καλά στο “σημάδι”, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Αργεντινή. Η πρώτη πληροφορία που “έσκασε” στα χέρια μας ήταν ότι η Ρασίνγκ έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο. Τα τοπικά ΜΜΕ έβγαζαν επίσης προς τα έξω, ότι ο Λόλο δεν ήθελε να ανανεώσει κιόλας τη συνεργασία του με την Ρασίνγκ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία εντύπωση ότι ο δρόμος για την απόκτησή του είναι ορθάνοικτος.

Το Σάββατο (15/8) όμως δόθηκε μία διαφορετική διάσταση που κατά πάσα πιθανότητα είναι και η πραγματική. Έλεγαν λοιπόν στην Αργεντινή ότι τον Ιούλιο του 2014 παραχωρήθηκε από την Μπελγκράνο στην Ρασίνγκ Κλουμπ με τη μορφή 18μηνου δανεισμού, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015! Ξεκαθάριζαν ότι ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει τον Δεκέμβρη στην Μπελγκράνο! Είναι μία εξέλιξη που αν ισχύει αλλάζει – όπως αντιλαμβάνεστε - τα δεδομένα, καθώς ο παίκτης τελικά δεν μένει ελεύθερος σε τέσσερις μήνες.

Λογικό λοιπόν ήταν να προκληθεί ένα αλαλούμ. Βεβαίως, η Αργεντινή φημίζεται για τέτοιες περίεργες και... απρόβλεπτες ιστορίες! Εδώ όμως οφείλουμε να σημειώσουμε κάτι: “Απρόβλεπτες” μπορεί να είναι για τον Τύπο και όχι για τους εμπλεκόμενους στην ιστορία. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα που εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, προφανώς και θα γνωρίζει τι ακριβώς ισχύει με τον Λόλο, σε ποια ομάδα ανήκει και ποια “πόρτα” έπρεπε να χτυπήσει. Θα το έχει ψάξει το θέμα και θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς ισχύει.

Άλλωστε, αυτό που έλεγαν τις τελευταίες ώρες στην Αργεντινή ήταν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή με την Μπελγκράνο και με την εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Λόλο. Όχι με την Ρασίνγκ! Άρα αν ισχύει και αυτή η πληροφορία, ο Ολυμπιακός ήξερε από την αρχή το καθεστώς ιδιοκτησίας του 28χρονου στόπερ και έτσι το... αλαλούμ περιορίστηκε μόνο στους δημοσιογράφους και όχι στους ανθρώπους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Όλα αυτά πάντως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις επόμενες ημέρες ή ώρες...

Στον Πειραιά δεν έχουν πει τίποτα για τον Λόλο. Όλες οι πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας, έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πληροφορίες που μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες έχουν “συγκρουστεί” η μία με την άλλη, αλλά ο παρονομαστής παραμένει ίδιος: Ότι ο Ολυμπιακός κυνηγάει τον παίκτη!

* Δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιος όρος στη συμφωνία των δύο αργεντίνικων ομάδων. Ένας όρος που να επιτρέπει το “σπάσιμο” του 18μηνου δανεισμού του στην Ρασίνγκ σε περίπτωση που προκύψει ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να έχει μπει δηλαδή μία ρήτρα, όταν τον Ιούλιο του 2014 οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια για τον δανεισμό του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ