ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο λόγος της αφιέρωσης του Φορτούνη

Ο λόγος της αφιέρωσης του Φορτούνη
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης ξάφνιασε με την αφιέρωση που έκανε στη γιαγιά του μετά το γκολ που σημείωσε,υπήρχε όμως λόγος για την κίνηση του Τρικαλινού παίκτη. Το unfair και η ερυθρόλευκη απάντηση.

Ο Κώστας Φορτούνης αφιέρωσε στη γιαγιά του το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο λόγος είναι μια δύσκολη στιγμή του αγαπημένου προσώπου του.

Ο Κώστας Φορτούνης απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τον ελληνικό Τύπο, αφού ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά δεν τον αξιολόγησαν σωστά όταν ήταν στις υποδομές. Πήγε το 2008 στην ομάδα της γενέτειρας του, στα Τρίκαλα, έπαιξε στη συνέχεια ένα χρόνο στον Αστέρα Τρίπολης και μετά έφυγε "μετανάστης" στη Γερμανία το 2011 για να αγωνισθεί στην Καιζερσλάουτεν.

Έπαιξε τα δυο πρώτα χρόνια στη Μπουντεσλίγκα και στη Β' Εθνική, τον τρίτο χρόνο δεν τα πήγαινε καλά με τον προπονητή του και το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που τον πήρε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναικού.

Ο μάνατζερ του είχε συμφωνήσει με το "τριφύλλι", αλλά με προσωπική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη άλλαξε δρομολόγιο και από την Αθήνα βρέθηκε στον Πειραιά. Σημειωτέον ότι δεν τον είχε στη λίστα των υπό μεταγραφή παικτών ο Μίτσελ.

Αφού ξεπέρασε την...αδιαφορία του Ισπανού προπονητή, δούλεψε, μόχθησε, έγινε βασικός και αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 5 γκολ, αν και έπαιξε 364 λεπτά και όχι 450. Και δεν εκτέλεσε τα πέναλτι με τον Πλατανιά και τα Γιάννινα. Είναι και βασικό στέλεχος της Εθνικής.

Ο Φορτούνης είναι μέλος μιας αγαπημένης οικογένειας και αγαπάει πολύ τη γιαγιά του, που τον μεγάλωσε. Η αγαπημένη του γιαγιά πέρασε μια περιπέτεια υγείας και αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε εγχείριση. Γι' αυτό και ο Φορτούνης τής έστειλε την αγάπη του, μέσω του μηνύματος που έγραφε στην μπλούζα του.

Μια κίνηση που συγκίνησε πολλούς και σε άλλους προκάλεσε διάθεση για ειρωνικά και κακόβουλα σχόλια, που απαντήθηκαν στο FB από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπάς, ο οποίος τα χαρακτήρισε πικρόχολα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ