ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κεφάτοι οι "ερυθρόλευκοι", 4-1 την Κ-20

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Λεμονής EUROKINISSI SPORTS

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού νίκησε 4-1 τους Νέους του Βασίλη Βούζα στο άτυπο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των Πειραιωτών. Δύο γκολ ο Όσκαρ Καρντόσο και άλλα τόσα ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Φιλικό με τους Νέους έδωσε το πρωί του Σαββάτου (25/3) στο Ρέντη η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία υπό την καθοδήγηση του Τάκη Λεμονή νίκησε με 4-1. Οι έντεκα όλοι κι όλοι διαθέσιμοι επαγγελματίες έδειξαν κέφι και διάθεση παρά τη ζέστη και εφάρμοσαν όσα ζήτησε ο νέος προπονητής.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με 4-2-3-1, ενώ στις δύο εστίες έπαιξαν εναλλάξ οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, ένα ημίχρονο με τους «μεγάλους» κι ένα με τους πιτσιρικάδες. Στην άμυνα έπαιξαν οι Φιγκέιρας, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Σισοκό, μπροστά τους δίδυμο στον άξονα οι Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, με 10άρι τον Τσόρι.

Στις πτέρυγες οι Μάριν, Σεμπά και στην κορυφή ο Καρντόσο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Σισοκό χτύπησε και αποχώρησε. Μπήκε στη θέση του ο Μάρτινς που έπαιξε στο κέντρο μαζί με τον «Μπούχα», ο Καμπιάσο γύρισε στόπερ και ο Ντε λα Μπέγια συνέχισε ως αριστερό μπακ. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καρντόσο (το ένα με πέναλτι) και Τσόρι Ντομίνγκες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Κυριακή (26/3) και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (27/3). Τότε θα επιστρέψουν στη βάση τους και οι διεθνείς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ