ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Λαόθ την Τετάρτη στο Φάληρο

Ο Λαόθ την Τετάρτη στο Φάληρο

Ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ντίναμο Ζάγκρεμπ, την Τετάρτη (4/11, 21:45) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (4/11, 21:45), ψάχνοντας ένα τρίποντο που θα του δώσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην φάση των "16" της διοργάνωσης.

Η UEFA όρισε τον Ισπανό Αντόνιο Ματέου Λαόθ ως ρέφερι της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάου Ντεβίς και Ρομπέρτο ντελ Παλομάρ.

Επιπρόσθετοι διαιτητές (περιοχών) οι επίσης Ισπανοί Χαβιέρ Εστράδα και Χεσούς Χιλ Μανθάνο. Τέταρτος διαιτητής ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ (Ισπανία) και παρατηρητές UEFA ο Σκωτσέζος Κάμπελ Ογκίλβι (αγώνα) και ο Ολαννδός Γιόχαν Ράιχβαρτ (διαιτησίας).

Ο Λαόθ είναι 38 ετών (12/3/1977), καθηγητής φυσικής αγωγής και πρώτη φορά διευθύνει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας. Στην Primera Division σφυρίζει από το 2008, είχε παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ενώ μετρά 46 διεθνείς αγώνες στην καριέρα του. Θεωρείται σχετικά άπειρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ