ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Λαΐφης είναι ό,τι καλύτερο στην Κύπρο"

"Ο Λαΐφης είναι ό,τι καλύτερο στην Κύπρο"

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό συντάκτη Άρη Κυριακού στην Κύπρο ο οποίος σκιαγράφει το προφίλ του Κωνσταντίνου Λαΐφη, μεταφέροντας και παρασκήνιο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες από την Κύπρο θέλουν τον Κωνσταντίνο Λαΐφη κοντά στον Ολυμπιακό και το Sport24.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό συντάκτη του kerkida.net και συνεργάτη της Cytavision για περιγραφές και μεταδόσεις αγώνων, Άρη Κυριακού, για να μάθει λεπτομέρειες τόσο για τον ποδοσφαιριστή όσο και για τη μεταγραφή.

- Κωνσταντίνος Λαΐφης. Τι να περιμένουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού;

"Αν κλείσει ο Λαΐφης θα είναι πολύ καλό νέο για τον Ολυμπικό. Ο παίκτης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα στην Κύπρο. Ξέρει μπάλα, παίζει και με τα δύο πόδια, σκοράρει, αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ αλλά παίζει άνετα και ως στόπερ.

Στην Εθνική Κύπρου είχε πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά. Είναι παίκτης με ποδοσφαιρική παιδεία, μέλλον και μεταπωλητική αξία. Και θα είναι και ένα είδος νίκης του Μαρινάκη απέναντι στον Μελισσανίδη. Οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να έδινε 100 με 150 χιλιάρικα συν δύο παίκτες ως δανεικούς".

- Και γιατί δεν προχώρησε;

"Η Ανόρθωση έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θέλει άμεσα μετρητά. Η ρήτρα του παίκτη είναι στις 600.000 χιλιάδες ευρώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να την πληρώνει, δίνοντας και ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα".

- Θα παίξεις πιστεύεις στον Ολυμπιακό;

"Έχει όλα τα προσόντα να καθιερωθεί. Μην ξεχνάς ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ανάγκη ενίσχυσης στην άμυνα. Και δεν πρόκειται να έρθει για να δοθεί δανεικός σε μικρότερη ομάδα. Τον ήθελε καιρό η Αούστρια Βιέννης και δεν προχώρησε η μεταγραφή γιατί χάλασε στο οικονομικό. Θα παλέψει για να καθιερωθεί άμεσα".

- Από σωματοδομή, θυμίζει κάποιον γνωστό μας;

"Πάνω - κάτω έχει το μπόι του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Κατά σύμπτωση είναι και από το Παραλίμνι, την γενέτειρα και του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού".

- Αν ήταν στο χέρι σου, θα τον έπαιρνες στον Ολυμπιακό;

"Με κλειστά μάτια. Αξίζει το παιδί και θα το δείτε!".

- Πόσο κοντά είναι στην ελληνική ομάδα;

"Δεν μπορώ να δώσω ποσοστά. Τις τελευταίες ώρες έχει γραφτεί και το έντονο ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης".

Σύμφωνα με πληροφορίες από το kerkida.net είναι πιθανόν όντως να βρεθεί στη Σταντάρ Λιέγης ο παίκτης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

From legend to legend: Tο ξεχωριστό μπλουζάκι για την ερυθρόλευκη παράδοση από πατέρα σε γιο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ