ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κοντονής καλεί σε απολογία και τον Ολυμπιακό

Ο Κοντονής καλεί σε απολογία και τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έκανε χρήση του νόμου που του επιτρέπει να παρεμβαίνει και κάλεσε σε έξτρα απολογία τον Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στον αγώνα πρωταθλήματος στην Βέροια. Με νέο πρόστιμο απειλούνται οι "ερυθρόλευκοι".

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που κάλεσε σε απολογία ο Σταύρος Κοντονής για την συμπεριφορά των οπαδών του (στον αγώνα με την Ντόρτμουντ), όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης 10/11 τοSport24.gr

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αφού πήρε στα χέρια του την έκθεση της αστυνομίας, κάλεσε σε απολογία και τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια. Για την ρίψη δηλαδή, δύο καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου για την οποία οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών και 43.000 πρόστιμο, από το μονομελές πρωτοβάθμιο όργανο τηςSuperLeague, ποινή για την οποία έχουν ασκήσει έφεση και θα συζητηθεί την Τετάρτη 11/11 το μεσημέρι στην ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με νέο πρόστιμο από 10.000 μέχρι 1.000.000 ευρώ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφος 2 του νέου αθλητικού νόμου 4326/2015 έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Στη συνέχεια, μόλις λάβει την απολογία των "ερυθρόλευκων" θα την στείλει στην ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπιση Βίας) και θα ζητήσει την γνωμοδότηση της για επιβολή προστίμου ή όχι.

Η επιτροπή έχει εισηγηθεί ήδη την επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ενώ είναι σε εκκρεμότητα ο Άρης για το παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ