ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο κίνδυνος τιμωρίας για Μιραλάς

Ο κίνδυνος τιμωρίας για Μιραλάς
Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς έφτυσε τον Βασίλη Μπάρκα, λίγο πριν εκτελεστεί το κόρνερ που έφερε το γκολ του Ταχτσίδη στην ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει με τιμωρία, αν γίνει δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. (VIDEO)

Όπως έδειξε η κάμερα του OTE TV στη μετάδοση της ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο Κέβιν Μιραλάς έφτυσε τον Βασίλη Μπάρκα, στην φάση πριν την εκτέλεση του κόρνερ, στο οποίο με κεφαλιά ο Ταχτσίδης μείωσε 2-1 για τους Πειραιώτες.

Η ενέργεια αυτή του Βέλγου δεν έγινε αντιληπτή από τον ρέφερι Κομίνη και τον βοηθό του και δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο 30χρονος δεν κινδυνεύει να τιμωρηθεί και να χάσει τα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μπορεί μεν να χρειάζεται καταγγελία από ομάδα για να γίνει δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα να επέμβει αυτεπάγγελτα. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, κινδυνεύει με τιμωρία δυο αγωνιστικών.

Αν κληθεί ο Μιραλάς, θα είναι λόγω "υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- σε αντίπαλο παίκτη", όπου ο πειθαρχικός κώδικας ορίζει ποινή δύο αγώνων. Με Ατρόμητο δεν προλαβαίνει να τιμωρηθεί και τα δυο επόμενα ματς είναι με Πανιώνιο στο Φάληρο και με ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ