ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καβενάγκι, η "συμφωνία με ΑΠΟΕΛ" και ο Ολυμπιακός

Ο Καβενάγκι, η "συμφωνία με ΑΠΟΕΛ" και ο Ολυμπιακός

Οι Αργεντίνοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 32χρονο Αργεντινό επιθετικό, Φερνάντο Καβενάγκι. Είναι ένας παίκτης που πράγματι έχει προταθεί, αλλά φέρεται να είναι κοντά στον ΑΠΟΕΛ.

Η ιστορία αυτό το καλοκαίρι μάς έχει διδάξει ότι στην Αργεντινή δεν γράφουν… φούμαρα! Από τη μία ο αριστερός μπακ Εμάνουελ Μας της Σαν Λορέντζο. Από την άλλη ο επίσης αριστερός μπακ Μίλτον Κάσκο της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Το ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε και για τους δύο το αποκάλυψαν οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι! Κι εδώ που τα λέμε, οι «ερυθρόλευκοι» πράγματι εξέτασαν και τις δύο περιπτώσεις, άσχετα αν δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επισήμως από την πλατεία Αλεξάνδρας. Μπορεί να τους ξαναβρούμε μπροστά μας, αν τελικά υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον Μαζουακού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τώρα ήρθε νέο όνομα στα ΜΜΕ της Αργεντινής. Αυτό του Φερνάντο Καβενάγκι! Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός (με ιταλικό διαβατήριο) της Ρίβερ Πλέιτ, σύμφωνα με το «infobae.com», βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο Καβενάγκι έχει προταθεί εδώ και μέρες στο λιμάνι. Όπως είχε προταθεί και στον Αστέρα Τρίπολης. Όμως, οι πληροφορίες από την Κύπρο κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ! Μάλιστα, το έχουν τόσο προχωρημένο στην Μεγαλόνησο που θεωρούν ότι το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (24/8) θα βρεθεί στην Λευκωσία για να υπογράψει!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν πώς ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την ίδια πρόταση με τον ΑΠΟΕΛ και πώς ο Καβενάγκι θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας. Από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι κοινό μυστικό πάντως ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για επιθετικό. Κι επειδή τα φετινά ρεπορτάζ στην Αργεντινή (βάλτε σε αυτά και την περίπτωση του στόπερ της Ρασίνγκ, Λουσιάνο Λόλο) έχουν αποδειχθεί ότι έχουν μία δόση αλήθειας, ας κρατήσουμε μία πισινή για έναν ποδοσφαιριστή που με την Ρίβερ την τελευταία χρονιά είχε 21 γκολ σε 40 παιχνίδια! Όλα είναι ανοικτά σε μεταγραφικές περιόδους...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ