ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρντόσο δεν αισθάνεται "τελειωμένος"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όσκαρ Καρντόσο έβγαλε μία θετική αύρα στην Λιβαδειά και προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει θέση και στο ρόστερ της νέας σεζόν. Η ζυγαριά προς το παρόν γέρνει προς το "δεν μένει".

Στις 31 Αυγούστου o Όσκαρ Καρντόσο πάτησε στο "Ελ. Βενιζέλος" και αμέσως έφυγε για το Καραϊσκάκη, καθώς ο Ολυμπιακός έδινε την ίδια μέρα φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Πώς τα φέρνει η ζωή καμιά φορά. Ο Παραγουανός έκανε την πρώτη του εμφάνιση (έστω και με πολιτικά ρούχα) σε ένα καλοκαιρινό φιλικό κόντρα στους Βοιωτούς και μετά από επτά μήνες και... κάτι, έδειξε σε ένα ματς πάλι με τον Λεβαδειακό (αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα) ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει άποψη στους ανθρώπους του Ολυμπιακού...

Κακά τα ψέματα, πολλά περισσότερα περίμεναν από τον Καρντόσο στο λιμάνι. Όταν αποφάσιζαν στον σύλλογο να φέρουν τον Παραγουανό στη χώρα μας και να του πρόσφεραν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ συμβόλαιο, δεν περίμεναν ότι θα είχε τόσο "φτωχή" παρουσία.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι το καλοκαίρι πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για άλλες λύσεις στην κορυφή της επίθεσης. Ήδη έχει αποκτηθεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ και η πόρτα είναι ορθάνοικτη και για τον Απόστολο Βέλλιο.

Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι ο Καρντόσο δεν βγάζει μία εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που αισθάνεται ότι έχει "τελειώσει". Και αυτή την εικόνα την βγάζει κυρίως στο Ρέντη. Μπορεί στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς να μην είχε την καλύτερη ψυχολογία, αφού η "τροφή" ενός επιθετικού είναι τα γκολ, ωστόσο, ποτέ δεν πήγε στην προπόνηση και κορόιδεψε.

Αυτό το διαπίστωσε και ο Τάκης Λεμονής στο μικρό διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι του έδωσε φανέλα βασικού στην Κέρκυρα, ότι τον ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο στην Λιβαδειά και ότι με την παρουσία που είχε ο Καρντόσο στην Βοιωτία θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την ενδεκάδα στο ματς με την ΑΕΚ!

Παραμένει φυσικά φαβορί ο Ανσαριφάρντ, τον Ιρανό φαινόταν από την πρώτη στιγμή ότι είχε ο Λεμονής σε πρώτο πλάνο, όμως, ο Καρντόσο έβγαλε μία θετική αύρα στην Λιβαδειά και είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το τεχνικό τιμ.

Δεν ήταν μόνο το γκολ της ισοφάρισης. Ήταν η όρεξη με την οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Έδειξε σε όλους ότι θα πουλήσει ακριβά το... τομάρι του. Ότι ακόμα κι αν φύγει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσει έστω στα τελειώματα της σεζόν να βγάλει όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο για να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι η όλη του συμπεριφορά στην καθημερινότητά του στο Ρέντη δεν παραπέμπει σε έναν ποδοσφαιριστή που αισθάνεται ότι είναι "τελειωμένος" από τον σύλλογο...

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ