ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρεμπέ ήθελε να δει τον Τζαμπού

Ο Καρεμπέ ήθελε να δει τον Τζαμπού

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είδε την αναμέτρηση της Αλγερίας με την Μπουρκίνα Φάσο και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Μετζανί, ωστόσο δεν κατάφερε να δει τον Τζαμπού τον οποίο ήθελε να τσεκάρει, όπως αποκάλυψε σε αλγερινή ιστοσελίδα.

"Ο Καρλ έκανε όλα όσα περιμέναμε, είχε ένα πολύ ώριμο παιχνίδι και ξεχώρισε με την απόδοση του.

Δεν ξέρω αν είναι λάθος να πούμε πως ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της συνάντησης ή ακόμη και ο καλύτερος όλων. Έδειξε πως είναι ένας από τους αμυντικούς που ξεχωρίζουν παγκοσμίως με την ποιότητα τους", τόνισε αρχικά ο Καρεμπέ στην ιστοσελίδα " www.letempsdz.com " που ρωτήθηκε για το περιεχόμενο της αναφοράς του προς το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού για τον παίκτη:

"Πρόκειται για εμπιστευτικές πληροφορίες και θα τις αποκαλύψω μόνο στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να πω τίποτα αυτή τη στιγμή. Σίγουρα όμως είναι στο κλίμα αυτών που σας ανέφερα προηγουμένως".

Μετά από σχετική ερώτηση, ο στρατηγικός σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ αποκάλυψε το ενδιαφέρον του για τον Αμπντελμουμενέ Τζαμπού:

"Θα ήθελα να δω αγωνιζόμενο τον Τζαμπού για τον οποίο μου έχουν πει πάρα πολύ καλά λόγια. Δυστυχώς, δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Δεν αρνούμαι όμως πως μπορεί να ταξιδέψω για να τον δω με την ομάδα του, την Club Africain", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Καρεμπέ.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες που ξεχώρισε στην Εθνική Αλγερίας, αναφέρθηκε στους Σλιμανί, Φεγκουλί και Μπουγκερά:

"Η επίθεση σίγουρα, με ποδοσφαιριστές όπως ο Σλιμάνι και ο Φεγκουλί είναι πάρα πολύ δυνατή. Σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι και ο Μπουγκέρα. Θεωρώ πως η επίθεση μπορεί να είναι αυτό στο οποίο θα βασιστείτε στο μέλλον".

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Τζαμπού είναι 26 ετών (31/1/1987), με ύψος μόλις 165 εκ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2005 με τα χρώματα της ES Setif, όπου παρέμεινε μέχρι το 2012 (73 συμμετοχές, 14 γκολ), ενώ ενδιάμεσα είχε δύο χρονιές δανεικός στις MC El Eulma (23 συμ., 6 γκ.) και USM El Harrach (43 συμ., 7 γκ.).

Από το 2012 παίζει με την φανέλα της Club Africain και μετράει 9 τέρματα σε 24 ματς. Με την Εθνική Αλγερίας ο Τζαμπού έχει 5 συνολικά συμμετοχές και 1 γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ