ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρεμπέ διέψευσε την Marca

Ο Καρεμπέ διέψευσε την Marca
Καρεμπέ INTIME SPORTS

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είπε στην ισπανική εφημερίδα πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα ήθελε να γίνει πορνοστάρ.

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ από τα όσα έγραψε δημοσιογράφος της “Marca” που του πήρε συνέντευξη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά ότι είπε στη συνέντευξή του πως αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήθελε να γίνει πορνοστάρ ή γιατρός. Όπως διευκρίνησε, αυτό που είπε ήταν ότι θα ήθελε να γίνει ανθρωπολόγος ή γιατρός.

Αναλυτικά η διευκρινιστική του δήλωση:

Αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένεια μου, την κόρη μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που με ξέρουν τόσα χρόνια και σε αυτούς που συνάντησα αυτές ημέρες, καθώς δημοσιεύτηκε πριν 48 ώρες από τη Marca ένα κείμενο βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξή μου που δόθηκε στον Σεπτέμβριο στη Μαδρίτη στο περιθώριο μιας εκδήλωσης της La Liga και εξαπλώνεται στο ίντερνετ σαν δηλητήριο.

Ο δημοσιογράφος με ρώτησε τι επάγγελμα θα ακολουθούσα αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής. Η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου δεν ήταν πορνοστάρ ή γιατρός, αλλά ανθρωπολόγος ή γιατρός. Μάλιστα, ταίριαξα την απάντηση μου και με το γεγονός ότι πρόσφατα πήρα μέρος σε ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα.

Με την ακρόαση του μπορεί να επικρατήσει η απόλυτη σύγχυση. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και ανήσυχος που είναι ένα αθλητικό Μέσο που εμπνέει σεβασμό επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει, είναι λυπηρό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Απλά, εύχομαι αυτή η τρέλα των Μέσων Ενημέρωσης για εντυπωσιακές ιστορίες να μην οδηγήσει σε τόσο απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τέτοια επιρροή και κοινωνική ευθύνη.

Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και ήλπιζα να τα περάσω γιορτάζοντας και όχι να έχω αυτό το συναίσθημα.

Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρσεναλ, ο… Άγγλος ασθενής

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ