ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καραταϊδης διαβάζει στο "ΦΩΣ" για τον Κούτρη, πίσω από τον... Κούτρη!

Ο Καραταϊδης διαβάζει στο "ΦΩΣ" για τον Κούτρη, πίσω από τον... Κούτρη!

Ο Κυριάκος Καραταΐδης διάβαζε στο "ΦΩΣ" για τον Κούτρη καθήμενος πίσω από τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού! Ολα τα παρασκήνια της πτήσης των ερυθρολεύκων για τη Λισαβόνα. (VIDEO)

Στη Λισαβόνα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπόρτιγκ η οποία και θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια των ερυθρολεύκων. Όπως συνηθίζει η ΠΑΕ ανέβασε στο επίσημο κανάλι της τα παρασκήνια της πτήσης με πλάνα από τα αεροδρόμια και το αεροπλάνο.

Στην αρχή βλέπουμε τόσο τα μέλη της πρώτης ομάδας των Πειραιωτών όσο και εκείνους της ομάδας Νέων να περιμένουν την επιβίβαση τους στο αεροπλάνο.

Τα γέλια και τα πειράγματα πάνε και έρχονται μέχρι και την ώρα της απογείωσης του αεροσκάφους. Εκεί το κάθε μέλος της αποστολής πέρασε την ώρα του με διαφορετικό τρόπο, ενώ δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια. Άλλοι άκουγαν μουσικοί, άλλοι έβλεπαν ταινίες, ενώ αρκετοί επέλεξαν να περάσουν την ώρα τους παίζοντας παιχνίδια.

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΦΩΣ" ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΟΥΤΡΗ - ΓΕΩΡΓΑΤΟ

Τα... μεγαλύτερα ηλικιακά μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής επέλεξαν να διαβάσουν είτε κάποια εφημερίδα είτε κάποιο βιβλίο. Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο βλέπουμε τον Κυριάκο Καραταΐδη να διαβάζει το "Φως" της Δευτέρας (20/11) το οποίο είχε κεντρικό τίτλο του για τον Λεονάρντο Κούτρη ο οποίος καθόταν ακριβώς μπροστά του παρέα με τον Κώστα Φορτούνη.

Εκείνα που εντυπωσιάζουν είναι τα πλάνα τόσο από την απογείωση όσο και την προσγείωση όπου βλέπουμε την Αθήνα και τη Λισαβόνα φωτισμένες...

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ