ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καραμό, ο Ντιονί και ο... Σισοκό για Ολυμπιακό!

Ο Καραμό, ο Ντιονί και ο... Σισοκό για Ολυμπιακό!
Καραμό

O Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στους “ερυθρόλευκους” και ήδη στη Γαλλία έχουν ξεκινήσει τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια με ποδοσφαιριστές από τη Ligue 1 και όχι μόνο. (VIDEOS)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Ρεμί Γκαρντ στον Ολυμπιακό. Το ταξίδι του Φρανσουά Μοντέστο στη Γαλλία έφερε αποτέλεσμα, ο Γκαρντ είναι θετικός στο να πιάσει τελικά λιμάνι από τη στιγμή που δεν προέκυψε κάποια σοβαρή πρόταση από την Αγγλία και πλέον σαν να φαίνεται ότι ο 51χρονος τεχνικός βρίσκεται κοντά στο να κάτσει στην άκρη του κόκκινου πάγκου.

Βεβαίως, τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν είναι οριστικό. Αν δεν μπουν οι υπογραφές στα συμβόλαια (ακούγεται για διετές συμβόλαιο), κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Άλλωστε, σιγουριά δεν υπήρχε και πριν από δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα να φημολογηθεί ακόμα και ταξίδι του Γκαρντ στην Ελλάδα; Και τελικά, πέρασαν 15 μέρες χωρίς να συμβεί η παραμικρή εξέλιξη με τον πρώην τεχνικό της Λιόν και της Άστον Βίλα.

Ο Γκαρντ λοιπόν είναι αρκετά κοντά στον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές. Στη Γαλλία βεβαίως θεωρούν ότι ο 51χρονος τεχνικός θα δώσει τα χέρια με τους πρωταθλητές Ελλάδας και για αυτό το λόγο έχουν αρχίσει να αραδιάζουν ένα σωρό ποδοσφαιριστές που – σύμφωνα με τους ίδιους – θα βρεθούν στη λίστα του!

Πρώτος – πρώτος ο Γιαν Καραμό, ο οποίος έχει συμβόλαιο εώς το καλοκαίρι του 2018 με την Καέν. Είναι 18 χρονών, αγωνίζεται σε ρόλο εξτρέμ και επιθετικού, ενώ ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Νις. Ο Καραμό που έχει προταθεί επίμονα εδώ και τρεις εβδομάδες, είναι ένας από τους παίκτες που δεν αφήνουν αδιάφορους τους “ερυθρόλευκους”.





Ο δεύτερος είναι φυσικά ο Λοϊς Ντιονί της Ντιζόν. Μια Ντιζόν που πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό στην Ligue 2 και κατ' επέκταση θα είναι πιο εύκολη η αποχώρηση του Ντιονί από την ομάδα λόγω σχετικών όρων που υπάρχουν στο συμβόλαιό του (σ.σ. τελειώνει το 2019). Το κακό στην όλη ιστορία με τον Ντιονί είναι ότι καλοβλέπουν την περίπτωσή του οι Μαρσέιγ και Μπορντό. Είναι 24 ετών, επιθετικός, ενίοτε παίζει και στο δεξί “φτερό”, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε 36 ματς έχει 10 γκολ και 7 ασίστ. Επίσης, αυτή τη στιγμή κοστίζει γύρω στα 4εκ. ευρώ, αλλά αν υποβιβαστεί η Ντιζόν αυτομάτως θα μπορεί να φύγει με πολύ λιγότερα.



Τέλος, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με τον Γκαρντ στον πάγκο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αλί Σισοκό! Ο Γάλλος αριστερός μπακ που δεν ενθουσίασε στο τετράμηνό του στον Ολυμπιακό, είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του. Ήταν βασικός με την Λιόν τη σεζόν 2011-12, έχοντας παίξει μάλιστα σε 47 αγώνες εκείνη τη χρονιά (31 στο πρωτάθλημα, 8 στο Κύπελλο, 8 στο Champions League!). Στο τέλος της σεζόν ο Σισοκό εξαργύρωσε την πολύ καλή του χρονιά με μία μεταγραφή στην Βαλένθια έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Οταν ο Γκαρντ ανέλαβε τον Γενάρη του 2016 το “τιμόνι” της Άστον Βίλα, διαπίστωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Το πρώτο πράγμα που έκανε λοιπόν ήταν να ζητήσει από τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να διακόψει τον δανεισμό του Σισοκό στην Πόρτο. Ο Γάλλος είχε πάει δανεικός στην Πορτογαλία, αλλά με τους “δράκους” έπαιξε μόλις δύο ματς και έτσι τον Γενάρη επέστρεψε στο Μπέρμιγχαμ με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά και με τις ευλογίες του Γκαρντ. Αποτέλεσμα; Ο Σισοκό έπαιξε 19 ματς βασικός και σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν αντικαταστάθηκε!

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οπότε, δεν αποκλείεται ο Γκαρντ εφόσον πιάσει λιμάνι, να ζητήσει την παράταση του δανεισμού του Σισοκό στον Ολυμπιακό, μιας και φαίνεται ότι ξέρει καλά τα κουμπιά του. Όχι τίποτε άλλο, αλλά στον Πειραιά είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν μία λύση στα αριστερά παρά την παρουσία των Ντε Λα Μπέγια και Κούτρη. Άλλωστε, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κατάρτιση του ρόστερ θα τον έχει ο νέος προπονητής.

Photo credits: smcaen.fr

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ