ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καπίνο πάει στη Νότιγχαμ!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ, Στέφανος Καπίνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Στέφανος Καπίνο βρήκε την επόμενη ομάδα της καριέρας του και θα είναι στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα στηνν Αγγλία, για την οποία αναχώρησε χθες (Τρίτη) το μεσημέρι από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του contra.gr και της στήλης "Ευαγγέλιο", θα ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Μπουχαλάκη και τον Βέλλιο στην Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, πηγαίνει θεωρητικά ως ελεύθερος και όχι ως δανεικός. Κι αυτό αφού στις 31 Ιανουαρίου λύθηκε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, ακριβώς για να προλάβει την εξτρά μεταγραφική περίοδο των ελευθέρων, του Φεβρουαρίου

Ουσιαστικά, πρόκειται για περίπτωση αλά Γιαννιώτη, που με παρόμοιο τρόπο κατέληξε τον Σεπτέμβριο στον Ατρόμητο. Για τον Καπίνο που πάει ελεύθερος στην Φόρεστ, είχαν δείξει ενδιαφέρον από το Νησί η Κρίσταλ Πάλας και η Σέλτικ.

Η Φόρεστ του Καράνκα πριν από μια εβδομάδα είχε αποκτήσει έναν ακόμη τερματοφύλακα, με εμπειρίες στην Αγγλία και διεθνή με την εθνική Ρουμανίας, τον Πόστελ Παντιλίμον και με αυτόν ο Καπίνο θα δώσει μάχη για τα γάντια του βασικού.

Να τονιστεί πως η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην 16η θέση της Championship με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 17 ήττες, μετρώντας 35 βαθμούς και είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Καπίνο από καθαρή τύχη ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, αλλά και έγινε τερματοφύλακας. Το Sport24.gr είχε γράψει και τον πραγματικό λόγο που το 2007 τον "κέρδισε" ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό, μαζί με άλλες ενδιαφέρουσες, ανέκδοτες, ιστορίες.

Είναι διεθνής εννέα φορές με την γαλανόλευκη, έχει περάσει από τις μικρές εθνικές προτού κληθεί στους άνδρες και πέρα από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, έχει αγωνιστεί στη γερμανική Μάιντς την αγωνιστική περίοδο 2014-15, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί, συμμετέχοντας μόλις σε δύο αγώνες κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16, 2016-17) και ένα Κύπελλο με το "τριφύλλι" την σεζόν 2013-14. Πλέον, πηγαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία, ελπίζοντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά το άδοξο τέλος από τους "ερυθρόλευκους", όταν μπήκε στο... ψυγείο μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: Contra.gr

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ