ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καμπιάσο στο Ultimate Champions Match

Ο Καμπιάσο στο Ultimate Champions Match

Το Ultimate Champions Match θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/5) στην Piazza del Duomo του Μιλάνου, με την συμμετοχή του Εστέμπαν Καμπιάσο

Το Ultimate Champions Match θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/5) στην Piazza del Duomo, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα προηγηθούν του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, το Σάββατο (28/5) στο Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός θα έχει εκπροσώπησει, καθώς στο παιχνίδι θα λάβει μέρος ο Εστέμπαν Καμπιάσο, που μεταξύ άλλων θα έχει συμπαίκτες τους Ιντσάγκι, Ντεσαϊγί, Καφού, Καναβάρο, Φίγκο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ματέους.

Στην "αντίπαλη" ομάδα θα βρεθούν άσοι του παρελθόντος όπως οι Μακελελέ, Σαλγάδο, Αμπιντάλ (που ολοκλήρωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό), Τρεζεγκέ, Καρεμπέ (επίσης έχει αγωνιστεί με τα "ερυθρόλευκα"), Ραΐ, Ντέκο, Πιρές, Μακμάναμαν, Μιγιάτοβιτς, Σούκερ και Χάουτον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα σε όλα αυτά τα ονόματα, ο Εστέμπαν Καμπιάσο είναι ο μοναδικός εν ενεργεία ποδοσφαιριστής.

Για πρώτη φορά φέτος θα διεξαχθεί ένα Ultimate Champions Match γυναικών, ενώ στο πλαίσιο εκδηλώσεων θα υπάρχει το adidas Young Champions tournament, MasterCard shootout with Edgar Davids, European Amputee Football Federation, ενώ θα υπάρξουν και live performances από τραγουδιστές και DJ, όπως ο Benny Benassi αλλά και ο Gaizka Mendieta!

Ο Καμπιάσο στο Ultimate Champions Match
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ