ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τι είπε ο Καμπιάσο για Μαραντόνα, Μέσι και Μουρίνιο

Τι είπε ο Καμπιάσο για Μαραντόνα, Μέσι και Μουρίνιο

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, επισκέφτηκε την Τετάρτη το απόγευμα την "ερυθρόλευκη" Ακαδημία στου Ρέντη και συνομίλησε προπονητές και ποδοσφαιριστές της Κ15.

Την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε και το απόγευμα επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να συναντηθεί με την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού.

Τι είπε ο Καμπιάσο για Μαραντόνα, Μέσι και Μουρίνιο

Ο Αργεντινός μέσος των "ερυθρολεύκων", Εστέμπαν Καμπιάσο, συνομίλησε με ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Ολυμπιακού, της Κ15.

Συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Θόδωρο Ελευθεριάδη, ο Καμπιάσο είπε απευθυνόμενος στους μικρούς "ερυθρόλευκους":

"Είμαι ο Εστεμπάν Καμπιάσο και χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου έξω απ' αυτό. Πολλοί με ρωτούν γιατί παίζω ακόμη. Απαντώ γιατί λατρεύω το ποδόσφαιρο. Προσπάθησα να απολαμβάνω πάντα τη στιγμή. Εάν κοιτάς μακριά είναι δύσκολο να κοιτάς το τώρα.

Τι είπε ο Καμπιάσο για Μαραντόνα, Μέσι και Μουρίνιο

Πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει τα πάντα αλλά εκείνος που μπορεί να ζήσει με λιγότερα. Πρέπει κάθε ημέρα ν' αφιερώνετε ώρες στο ποδόσφαιρο. Δεν φτάνουν δυο ώρες προπόνηση και γυμναστήριο. Πρέπει να βλέπετε αγώνες στην τηλεόραση, να μιλάτε μεταξύ σας για ποδόσφαιρο, να σκέφτεστε. Η μέρα έχει 24 ώρες και μπορείτε να τα προλάβετε όλα. Είστε όμως σε μια ηλικία που θα πρέπει να επενδύσετε σ' αυτό που αγαπάτε.

Ο καλύτερος προπονητής που είχα ήταν αυτός που είχα στην ηλικία σας. Όταν ήμουν μικρός ήμουν μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Είχα πιο πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο και διάλεξα αυτό. Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν περισσότερο ταλέντο από μένα. Όμως εγώ λέω στον εαυτό μου κάθε βράδυ ότι έχω δώσει τα πάντα. Έκανα το καλύτερο.

Ο Μέσι είναι ένας παίκτης που όταν τον έχεις στην ομάδα σου έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις. Όταν πήγα στην Ίντερ είχε πολύ καιρό να εκτελέσω πέναλτι γιατί είχα χάσει ένα σημαντικό με την εθνική ομάδα στο Μουντιάλ και έκανα εκατομμύρια συμπατριώτες μου να κλάψουν. Ο Μουρίνιο με ρώτησε εάν θέλω να εκτελώ πέναλτι και μ' έβαλε μετά από μήνες να χτυπήσω και ευστόχησα.

Τι είπε ο Καμπιάσο για Μαραντόνα, Μέσι και Μουρίνιο

Όταν κατακτήσαμε με την Ίντερ το UEFA Champions League δεν είχα καταλάβει τι έχει πετύχει η ομάδα. Το κατάλαβα στη συνέχεια της καριέρας μου όταν έπαιξα σ' άλλες ομάδες και είδα πόσο σημαντικό είναι για εκείνες να συμμετέχουν στη διοργάνωση. Το είδωλο μου ήταν ο Φερνάντο Ρεδόνδο. Ξεκίνησε από την Αρχεντίνος Τζούνιορς όπως ο Μαραντόνα και τον θαύμαζα. Έπαιξε και στη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια. Δεν τον ξέρετε αλλά θέλω να δείτε video με την δράση του και στην επόμενη μας συνάντηση θα σας ρωτήσω".

Ο Καμπιάσο δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τα παιδιά τα οποία του έδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές τους! Ο αρχηγός της Κ-15 Θωμάς Γούλας μιλώντας για την επίσκεψη του Καμπιάσο στα αποδυτήρια τόνισε: "Νιώσαμε μεγάλη ευχαρίστηση για την παρουσία σας εδώ σήμερα. Αυτά που μάθαμε σήμερα θα μας βοηθήσουν στην πορεία μας και εάν τα έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας το μέλλον μας θα είναι επιτυχημένο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ