ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο γρίφος του "άσου" στον Ολυμπιακό

Ο γρίφος του "άσου" στον Ολυμπιακό
Καπίνο ή Ρομπέρτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει ποιος θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία στον τελικό κυπέλλου του Σαββάτου (7/5, 21.00), αλλά σε κανέναν δεν το έχει εκμυστηρευτεί.

Καπίνο ή Ρομπέρτο; Nιάτα ή εμπειρία; Ποιον θα επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα; Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει, έχει καταλήξει όχι μόνο στον “άσο”, αλλά και στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Εκτός κι αν προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής.

Το θέμα του γκολκίπερ όμως θα είναι αυτό που θα παρουσιάσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα στην εβδομάδασε σύγκριση με το ποιοι θα περάσουν στα άκρα της επίθεσης ή ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στα χαφ (Κασάμι ή Καμπιάσο).

Από τον περασμένο Οκτώβριο ο Μάρκο Σίλβα είχε πιάσει τους δύο τερματοφύλακες και τους είχε ενημερώσει για το πώςθαείχαν τα πράγματα σχετικά με τις συμμετοχές τους τη φετινή σεζόν. Ο Ρομπέρτο θα έπαιζε σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Καπίνο μόνο στο Κύπελλο. Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός φυσικά κατακτούσε γρήγορα το πρωτάθλημα , οπότε θα έδινε χρόνο στον Καπίνο και στη Σούπερ Λίγκα (όπως συνέβη δηλαδή).

Ο 21χρονος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού λοιπόν όντως έπαιξε σε όλα τα ματς Κυπέλλου και σε κάποια πρωταθλήματος στα τελειώματα της χρονιάς. Ο Σίλβα όμως έκανε την έκπληξη στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ που δεν έγινε ποτέ. Στην ενδεκάδα που ανακοίνωσε στους παίκτες, ενημέρωσε ότι ο Ρομπέρτο θα ξεκινούσε.

Μοιάζει παρατραβηγμένο σενάριο ο κόουτς του Ολυμπιακού να προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση στον επαναληπτικό με τονΠΑΟΚ με μοναδικό σκοπό να μπέρδευετον Στέλιο Μανωλά. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να βάλουμε στο τραπέζι και μία σημαντική παράμετρο. Το τεχνικό τιμ είχε κάποια παράπονα από τον Καπίνο στο ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό.

Υπομονή όμως... Προς το παρόν ο Σίλβα δεν έχει ενημερώσει κανέναν από τους δύο για το ποιον θα χρησιμοποιήσει τελικά. Κι ενδεχομένως αυτή η ιστορία να τραβήξει μέχρι και παραμονή του τελικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ