ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "γρίφος" της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού

Ο "γρίφος" της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Ζντιέλαρ μοιάζει ως ο πιθανότερος για να μην δηλωθεί στο Europa League. "Πονοκέφαλος" για τον Πάουλο Μπέντο σε ό,τι έχει να κάνει με τους άλλους δύο ξένους που πρέπει να "κόψει".

Δεν θα είναι και εύκολο για τον Πάουλο Μπέντο να αποφασίσει ποιοι θα μείνουν εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ποιοι όχι. Θυμάστε τι είχε συμβεί πέρσι με τον Μάρκο Σίλβα που είχε αναγκαστεί να αφήσει εκτός Champions League τον Νταβίντ Φουστέρ, αλλά και τον Τζίμι Ντουρμάζ για να... χωρέσει τον Ερνάνι.

Ο Πάουλο Μπέντο λοιπόν πρέπει να “κόψει” τρεις ξένους από τη λίστα που θα σταλεί απόψε στην UEFA για τους ομίλους του Europa League.

Αυτή τη στιγμή οι ξένοι του Ολυμπιακού είναι είκοσι. Συγκεκριμένα οι Λεάλι, Μποτία, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Ρομάο, Ζντιέλαρ, Καμπιάσο, Μάριν, Αντρέ Μαρτίνς, Ντομίνγκες, Σεμπά, Ελιουνούσι, Πάρντο, Ιντέγιε, Καρντόσο και Πασιένσια.

Ποιοι θα είναι οι τρεις που δεν θα δουν τα ονόματά τους στη λίστα; Είναι ένα καλό ερώτημα... Ο Μπέντο φρόντισε να μην έχει διαρρεύσει το παραμικρό μέχρι στιγμής. Σίγουρα ο Ζντιέλαρ μοιάζει ο "εύκολος".

Η λογική λέει ότι θα μπορούσε να κόψει κάποιον από τους αμυντικούς. Αυτή τη στιγμή οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πέντε στόπερ: Μπρούνο Βιάνα, Μποτία, Ντα Κόστα, Σιόβα και Ρέτσο. Εδώ δεν θέλει ο Πορτογάλος πέντε αμυντικούς για μία ολόκληρη σεζόν. Θα τους θέλει για έξι ματς στο Europa League; Οπότε, δεν αποκλείεται να την πληρώσει ένας εκ των Βιάνα, Μποτία και Ντα Κόστα.

Από την άλλη, το ότι αποκτήθηκε ο Πασιένσια δεν σημαίνει ότι σίγουρα θα είναι στη λίστα. Αυτομάτως και ο Πορτογάλος μπαίνει στο “κάδρο”, αφού ο Ολυμπιακός καλύπτεται για την επίθεση με τους Καρντόσο και Ιντέγιε. Ενδεχομένως να είναι και ο Σεμπά...

Σίγουρα ο Πάουλο Μπέντο έναν... Ντουρμάζ θα αφήσει εκτός λίστας όπως είχε συμβεί και πέρσι με τον Σίλβα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Έλληνες, μόνο ο Μανιάτης φαίνεται ότι δεν θα δηλωθεί. Αλλά ας περιμένουμε λίγο ακόμα, γιατί αυτά αλλάζουν από ώρα σε ώρα. Απόψε λοιπόν θα έχουν τα σπουδαία!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ