ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O "γρίφος" στα χαφ και η λύση Κασάμι!

O "γρίφος" στα χαφ και η λύση Κασάμι!
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη και περιμένουν στο Ρέντη τον Παϊτίμ Κασάμι να γυρίσει από την Αγγλία και να… φορτσάρει για Μπάγερν!

Τιμωρημένος ο Μιλιβόγεβιτς, ανέτοιμος ο Μανιάτης (ναι μεν έπαιξε στο φιλικό με την Τρίπολη, αλλά ακόμα θέλει χρόνο), ενώ και ο Μπουχαλάκης ούτε και την Τρίτη (8/9) προπονήθηκε με την ομάδα. Τι μένει για τα χαφ ενόψει Μπάγερν; Ο Καμπιάσο και ο… Κασάμι που απόψε (8/9) παίζει στο Wembley κόντρα στην Αγγλία με τη φανέλα της Ελβετίας και τον περιμένουν στο Ρέντη με ανυπομονησία!

Σίγουρα αυτό που προέχει είναι το ματς του Σαββάτου (12/9) με τον Πλατανιά στο Φάληρο. Ενδεχομένως εκεί ο Κασάμι να πάρει το φετινό «βάπτισμα του πυρός»! Άλλωστε προετοιμασία έχει κάνει. Αυτή την προετοιμασία που τέλος πάντων έκανε όλο το καλοκαίρι έχοντας το μυαλό του αλλού.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν με το που μπήκε ο Σεπτέμβριος. Η παραμονή του στο λιμάνι τον αναγκάζει να αλλάξει μυαλά και να αποτελέσει και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας. Ο Σίλβα θα του δώσει την ευκαιρία με τον Πλατανιά για να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, τέσσερις μέρες πριν από το ματς με την Μπάγερν. Αυτό λένε οι πληροφορίες από το Ρέντη.

Μετά το τελευταίο πρόβλημα που προέκυψε με τον Μπουχαλάκη, που αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να προπονηθεί με την ομάδα, είναι επιτακτική η ανάγκη να μπει άμεσα σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Ελβετός χαφ.

Ο Σίλβα σίγουρα προετοιμάζει την ομάδα του για τον αγώνα με τους Χανιώτες, όμως, δεν γίνεται να περάσει στο «ντούκου» το γεγονός ότι σε μία εβδομάδα έρχονται οι Γερμανοί. Και για αυτό με το που επιστρέψουν με το καλό την Τετάρτη (9/9) όλοι οι διεθνείς, τότε θα μπει για τα καλά σε εφαρμογή και το πλάνο για την Μπάγερν. Ένα πλάνο που θα έχει τον Κασάμι – εκτός απροόπτου – στις πρώτες του επιλογές. Δεν μπήκε στη λίστα του Champions League για να κάθεται στον πάγκο. Πόσο μάλλον τώρα που έχουν προκύψει κι όλα αυτά τα «θέματα» στα χαφ.

Ακούστηκε ότι ο Σίλβα έχει στο μυαλό του να περάσει τον Σιόβα ως αμυντικό μέσο. Ναι, υπάρχει στο μυαλό του, αλλά φαντάζει τη δεδομένη στιγμή ως η τελευταία λύση, ως ένα πολύ μακρινό σενάριο. Ο Δημήτρης είχε παίξει με την Άρσεναλ πριν από τρία χρόνια στο Λονδίνο σε ρόλο «εξαριού». Και είχε παίξει κατ’ ανάγκη, γιατί δεν υπήρχαν τότε άλλες επιλογές. Τώρα όμως υπάρχει λύση και αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Παϊτίμ Κασάμι!

Ο Ελβετός θα ενσωματωθεί την Τετάρτη (9/9) στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα ματς με Πλατανιά και Μπάγερν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μίλησαν μαζί του, του ξεκαθάρισαν πόσο τον υπολογίζουν. Του το ξεκαθάρισε και ο Σίλβα, άσχετα αν τον «παίδεψε» όλο το καλοκαίρι. Τι άλλο να θέλει λοιπόν ο Κασάμι για να έρθει με άλλα μυαλά στην Ελλάδα και με μοναδικό σκοπό να ξανακερδίσει όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού;

Ο «γρίφος» λοιπόν που προέκυψε στα χαφ μετά τον τραυματισμό του Μπουχαλάκη (είναι ήδη δύο εβδομάδες «οφ»), φαίνεται πώς φτάνει στη λύση του. Καμπιάσο και Κασάμι θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι, εκτός και αν ο Μπουχαλάκης φορτσάρει τις επόμενες μέρες σε τέτοιο βαθμό που να πείσει τον Σίλβα να ξεκινήσει αυτόν αντί του Ελβετού. Σε όλη την προετοιμασία ο Κρητικός χαφ ήταν από τους κορυφαίους και οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του. Ο τραυματισμός όμως τον έχει πάει πίσω και σε αγώνες επιπέδου Champions League θα κληθούν να παίξουν οι ετοιμοπόλεμοι.

Το πρωί της Τρίτης (8/9) ο Σίλβα δούλεψε και πάλι στην κατοχή και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ενώ το «μενού» είχε τακτική και δίτερμα σε χώρο μικρότερο του γηπέδου. Η προπόνηση της Τετάρτης (9/9) είναι προγραμματισμένη για τις 6.30μμ το απόγευμα για να προλάβουν να ενσωματωθούν και οι διεθνείς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ