ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "Γολγοθάς" του Μπουχαλάκη

Ο "Γολγοθάς" του Μπουχαλάκη
INTIME SPORTS

Αθόρυβα δούλεψε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για ένα πεντάμηνο για να ξεπεράσει την θλάση και τις υποτροπές που πάθαινε από τα τέλη Αυγούστου. Δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο με τον 23χρονο ο Σίλβα.

Αποτέλεσε μαζί με τον Φορτούνη και τον Ντουρμάζ τον παίκτη που συμπλήρωνε την τριάδα – αποκάλυψη της προετοιμασίας.

Κι όμως, ο Σίλβα δεν πρόλαβε να τον χαρεί και να τον χορτάσει. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δύο μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική στα τέλη Αυγούστου, έπαθε θλάση και κάπου εκεί άρχισε ο "Γολγοθάς" του.

Η Τρίτη (2/2) ήταν ιδιαίτερη μέρα για τον Κρητικό χαφ, καθώς για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες και… βάλε επέστρεψε σε αποστολή αγώνα και αναμένεται κιόλας να πάρει και χρόνο συμμετοχής στην Τρίπολη (3/2, 19.30).

Όλα άρχισαν πριν από το ματς με τους Βοιωτούς όπου ένιωσε ένα ισχυρό "τσίμπημα" στον τετρακέφαλο. Πήγε για εξετάσεις στο Μετροπόλιταν και τα αποτελέσματα έδειξαν θλάση ελαφριάς μορφής. Τι σήμαινε τότε;

Ότι θα έκανε θεραπείες για δύο εβδομάδες, ώστε να έδινε το "παρών" στο ματς της πρεμιέρας του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη.

Παραμονή του αγώνα με τους Βαυαρούς, δοκιμάζει το πόδι του και παθαίνει υποτροπή! Κάπου εκεί αρχίζει να ανεβαίνει το… βουνό. Κάπου εκεί καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο καλά. Όποτε προσπαθούσε στην πορεία να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, πάντοτε κάτι συνέβαινε και ξαναγυρνούσε πίσω.

Χρειαζόταν ειδικός χειρισμός, αφού όποτε πήγαινε να "γκαζώσει", ελλόχευε ο κίνδυνος υποτροπής. Ο Σίλβα έδωσε εντολή να μην ζοριστεί ο παίκτης και με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών πήγε πιο χαλαρά από τον Οκτώβριο και μετά.

Ο Πορτογάλος ήταν κατηγορηματικός. Έλεγε και ξαναέλεγε ότι υπολογίζει τον Μπουχαλάκη και πώς αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να θεραπευτεί 100%, να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα και μετά να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.

Εδώ και δέκα μέρες έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Πρώτος ο Σίλβα βγήκε και είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναβιαστούν με τον Ανδρέα. Ότι θα τον ρίξουν στη μάχη εφόσον βεβαιωθούν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα υποτροπής. O Πορτογάλος τεχνικός τον πήρε τελικά στην αποστολή για τη ρεβάνς της Τρίπολης.

Φυσικά, αν το σκορ του πρώτου αγώνα δεν ήταν 5-0 και ήταν κάποιο άλλο που να έθετε σε κίνδυνο το εισιτήριο της πρόκρισης, ο Μπουχαλάκης δεν θα έμπαινε στο πούλμαν για την Αρκαδία. Τώρα όμως ήταν τεράστια ευκαιρία για να ξαναμυρίσει αποδυτήρια και να ξαναμπεί σε συνθήκες αγώνα.

Ο Μπουχαλάκης όταν ενημερώθηκε ότι είναι σε αποστολή, δεν πανηγύρισε σαν μικρό παιδί όπως ενδεχομένως να έκανε κάποιος άλλος στη θέση του. Ξέρει πολύ καλά ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του.

Σίγουρα είναι ένα βήμα η παρουσία του στην Τρίπολη. Νιώθει καλά τα πόδια του, αισθάνεται ότι μπορεί να παίξει ακόμα και 90λεπτο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το κρίνουν οι γιατροί και ο Σίλβα.

Το αναφέραμε και παραπάνω: ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι τέλος οι βιασύνες και τα ρίσκα με τον Μπουχαλάκη. Ουσιαστικά το διάστημα από σήμερα μέχρι και το τέλος της σεζόν θα είναι μεταβατικό για τον Κρητικό χαφ ενόψει της νέας χρονιάς.

Θα πάρει φυσικά τον χρόνο του σε κάποια από τα εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά κυρίως θα δουλέψει για την καινούρια σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ