ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο γκολτζής Φινμπόγκασον και τα μεταγραφικά σενάρια

Ο γκολτζής Φινμπόγκασον και τα μεταγραφικά σενάρια
INTIME SPORTS

Ο Ισλανδός στράικερ του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, προπονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/7) και άνοιξε "λογαριασμό" με το "καλημέρα". Τι λένε στον Ολυμπιακό για Τσαγκλαγιάν, η περίπτωση του Σαμπράνο και οι διαψεύσεις.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από ένα ταξίδι αρκετών ωρών από Αθήνα σε Ντίσελντορφ (μέσω Θεσσαλονίκης) και από την γερμανική πόλη έως το Έρμελο, ξεκίνησαν από το βράδυ της Δευτέρας το β' στάδιο της προετοιμασίας τους.

Κεντρικό πρόσωπο ο Φινμπόγκασον, ο οποίος άρχισε να δείχνει ένα μέρος της ποιότητάς του. Ο Ισλανδός φορ είναι ο κλασικός επιθετικός περιοχής. Είναι ο παίκτης που αν πάρει την μπάλα στο "κουτί", θα κοιτάξει να την στείλει στα δίχτυα με κάθε τρόπο. Δεν είναι ο πολύ γρήγορος φορ, δεν είναι αυτός που θα κάνει τις τρελές κούρσες, αλλά θα κοιτάξει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν μέσα στην περιοχή.

Αυτό έπραξε και στην πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα. Παρότι "μουδιασμένος" και λίγο... μετρημένος στις κινήσεις του επειδή δεν γνωρίζει καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του, όταν βρέθηκε η μπάλα στα πόδια του σε δύο περιπτώσεις μέσα στην περιοχή, έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Να την στείλει στα δίχτυα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, το δεύτερο γκολ του ήταν κλασικό... σεντερφορίσιο, κατεβάζοντας την μπάλα με το στήθος, φέρνοντάς την στο δεξί και στέλνοντάς την στην απέναντι γωνία του Ρομπέρτο. Θέλει όμως ακόμα τον χρόνο του για να προσαρμοστεί. Λογικά, την Τετάρτη (29/7) με την Τβέντε θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε ένα μέρος της προπόνησης (στις ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας) και στη συνέχεια έφυγε για ατομικό. Δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ο Πουλίδο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από μία εβδομάδα προγραμμάτων αποφόρτισης και αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στο φιλικό με την Τβέντε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν ασχολούνται στον Ολυμπιακό με τον Τσαγκλαγιάν

Δεν ασχολούνται στον Ολυμπιακό με τα όσα λέει ο πρόεδρος της Ερσίγεσπορ για τα περί συμφωνίας με τους Πειραιώτες με τον Τσαγκλαγιάν. Από την ΠΑΕ σχολίαζαν ότι η τουρκική ομάδα κάνει διάφορα "παιχνίδια" γιατί προφανώς θέλει να τον δώσει σε κάποιον από τους "μεγάλους" της τουρκικής Σούπερ Λίγκας.

Ο Σαμπράνο και οι διαψεύσεις

Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι μία περίπτωση που εξετάζει ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας εδώ και ενάμισι χρόνο. Όμως, υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες. Πρώτον δεν είναι ελεύθερος από την Άιντραχτ όπως διέρρεε από την Γερμανία. Έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Φρανκφούρτης, αλλά παράλληλα και έναν ειδικό όρο του να φύγει μέχρι τις 31 Αυγούστου αν γίνει πρόταση γύρω στο 1,5εκ. ευρώ. Ο Περουβιανός αμυντικός από την πλευρά του έχει ένα συμβόλαιο στην Άιντραχτ γύρω στο 1,7εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ, οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Αργεντινό στόπερ, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι και για τον Σουηδό επιθετικό της Ρεν, Όλα Τόιβονεν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ