ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο γιος του Βρακά παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ"

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΠΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος θέλησε να ακυρώσει την αξιοπιστία του παρατηρητή, Κωνσταντίνου Βρακά, λέγοντας πως ο γιος του παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Φρανσουά Μοντεστό αρνήθηκε τις απειλές προς τον παρατηρητή και τόνισε πως δεν μιλάει ελληνικά.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/5) στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ η απολογία του Φρανσουά Μοντεστό για την υπόθεση με τις απειλές στον παρατηρητή της ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Βρακά, ενώ τα υπομνήματα των Πειραιωτών και του ΠΑΟΚ που ήταν παρών στην υπόθεση, θα κατατεθούν αύριο το πρωί (5/5).

Θυμίζουμε πως η έκθεση του παρατηρητή της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για επίθεση, με απειλητικές εκφράσεις από τον Γάλλο: "Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Φρανσουά Μοντέστο χωρίς προφανή αιτία μου έβαλε το χέρι στο πρόσωπο και μου είπε 'τώρα θα δείτε τι θα πάθετε όλοι εσείς'. Το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων".

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, πήρε αρχικά το λόγο και ανέφερε: "Καταγγείλαμε σήμερα το πρωί τον παρατηρητή Βρακά για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ και την πειθαρχική επιτροπή"

Ο Βρακάς δεν κατέγραψε εν γνώσει του τους οπαδούς της ΑΕΚ που κλώτσησαν τον Μοντεστό. Ο Μοντεστό επίσης δεν μιλάει ελληνικά και δεν μπορεί να του έχει πει θα δεις τι θα πάθεις", ενώ τόνισε ακόμα πως ο γιος του κ. Βρακά παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Στην απολογία του, ο Φρανσουά Μοντεστό είπε: " Επέστρεψα στην Ελλάδα πριν από επτά μήνες. Δεν μιλάω καθόλου ελληνικά. Έχω παίξει πάνω από 20 χρόνια ποδόσφαιρο και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους μου.

Μετά το τέλος του αγώνα πήγα να πάρω τους παίκτες και να φύγουμε, όταν και δέχθηκα επίθεση από διαπιστευμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ήταν εκεί ο παρατηρητής και του είπα στα αγγλικά 'βλέπετε ότι με χτυπάνε και πρέπει να το γράψετε'.

Δεν τον απείλησα και δεν τον ακούμπησα. Αν το έκανα, το έκανα άθελά μου. Αλλά δεν τον ακούμπησα ποτέ. Αρνούμαι τα όσα έχει γράψει, δεν ξέρω γιατί τα έχει γράψει όλα αυτά. Πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος.

Στην αρχή του αγώνα, πήγα στον τέταρτο και ήρθε να μου πει ότι δεν έχω δικαίωμα να το κάνω. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όποτε πήγαινα να διαμαρτυρηθώ, ερχόταν και μου το έλεγε πολύ συχνά".

Όσο για την απόφαση από την πειθαρχική επιτροπή, δεν ειπώθηκε για το πότε θα βγει, αλλά το πιθανότερο είναι πως αύριο (5/5) θα γνωστοποιηθεί η ποινή για τον Κορσικανό και την ομάδα του Πειραιά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ