ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή, αλλά οι Καρντόσο – Ιντέγε ξεκινούν!

Ο Φορτούνης επιστρέφει στην αποστολή, αλλά οι Καρντόσο – Ιντέγε ξεκινούν!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπέντο έχει πάρει τις αποφάσεις του για το σύστημα που θα παρατάξει στην "AEL FC Arena", ενώ φαίνεται πώς έχουν "κλειδώσει" και οι έντεκα του βασικού σχήματος για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) στην Λάρισα, με τον Πάουλο Μπέντο να κρατάει για το μεσημέρι της Κυριακής (25/9) την ανάλυση μέσω βίντεο που θα κάνει στους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού των "βυσσινί".

Αυτό όμως που δεν φαίνεται να έχει κρατήσει και τόσο… κρυφό, είναι το σύστημα που σκοπεύει να επιλέξει για την αυριανή αναμέτρηση στη Λάρισα. Στο 4-4-2 έχει καταλήξει ο Πορτογάλος τεχνικός, με τους Ιντέγε και Καρντόσο να δεσπόζουν στην επίθεση.

Το γεγονός ότι ο Μπέντο αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή και τον Πασιένσια ως μία εναλλακτική επιλογή για την επίθεση, "μαρτυρά" επί της ουσίας και τις προθέσεις του. Αν ήθελε να πάει στο 4-2-3-1, δεν θα είχε δύο επιθετικούς στον πάγκο.

Από την άλλη πλευρά, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς θα χειριστεί τον Φορτούνη, ο οποίος μετά την… τιμωρία του στο Καυτανζόγλειο, επέστρεψε σε αποστολή. Μία επιστροφή όμως που δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα του δώσει και το εισιτήριο για την ενδεκάδα.

Ίσα-ίσα που μέχρι και σήμερα (24/9) το βράδυ ο Φορτούνης εμφανιζόταν ως αουτσάιντερ έναντι των Ελιουνούσι και Σεμπά. Αν στο τέλος επιλεχθεί από τον Μπέντο, τότε θα περάσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και σε έναν ρόλο που γενικώς έδειχνε να έχει "θεματάκια" τόσο πέρσι με τον Σίλβα, όσο και σε αρκετά φιλικά με τον Βίκτορ.

Στα αξιοσημείωτα επίσης το γεγονός ότι δεν φαίνεται να προχωράει σε ροτέισον στα χαφ. Οι Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο φαίνεται πώς έχουν το προβάδισμα. Η μοναδική αναγκαστική αλλαγή έχει να κάνει με τον Τσιμίκα που προορίζεται για αντι-Ντε Λα Μπέγια.

Οπότε, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελείται από τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μπρούνο Βιάνα, Τσιμίκα, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Ελιουνούσι, Καρντόσο και Ιντέγιε.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέσα ο Φορτούνης
Λεάλι: "Αυξάνεται η δυσκολία στα εκτός έδρας ματς"
Τσιμίκας: "Αισθάνομαι έτοιμος και θέλω να βοηθήσω"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ