ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Φαμπρίτσιο στη σκιά των Ντέιβερσον και Κλέμπερ στονΟλυμπιακό

Benfica's Andreas Samaris, tussles for the ball with Estoril's Kleber Pinheiro, right, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Estoril at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Saturday, Feb. 28, 2015. Benfica beat Estoril 6-0. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Andreas Samaris, tussles for the ball with Estoril's Kleber Pinheiro, right, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Estoril at Benfica's Luz stadium, in Lisbon, Saturday, Feb. 28, 2015. Benfica beat Estoril 6-0. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν το όνομα του 28χρονου φορ της Πορτιμονένσε, Φαμπρίτσιο, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει προεργασία με τον Ντέιβερσον της Παλμέιρας και τον Κλέμπερ της Εστορίλ, που έμεινε ελεύθερος.

Χαμός από ονόματα στον Ολυμπιακό… Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, από τη στιγμή που οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να αλλάξουν ριζικά πρόσωπα σε όλες τις θέσεις!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της επίθεσης, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε προερχόμενο από την Πορτογαλία, ήταν αυτό του Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε.

Ο 28χρονος φορ έχει σκοράρει 16 φορές σε 33 ματς και κοστίζει πάνω από2 εκ.ευρώ. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, τον έχει βάλει στο "σημάδι" και η Μπράγκα.

Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν ρίξει το βάρος τους πάνω σε άλλους δύο Βραζιλιάνους επιθετικούς. Ο ένας είναι ο Ντέιβερσον της Παλμέιρας, ο οποίος δεν αγωνίζεται στην ομάδα του και θα κάνει υπομονή εώς τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το πρωτάθλημα Βραζιλίας για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή έχει βάλει τον μάνατζέρ του να ζητάει εξηγήσεις από την Παλμέιρας για τον παραγκωνισμό του…

Ο δεύτερος είναι ο Κλέμπερ που έμεινε ελεύθερος από την Εστορίλ και είναι όντως στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι και ο πιο εύκολος από τους υπόλοιπους, καθώς ο Ολυμπιακός μιλάει απευθείας μαζί του και δεν μπλέκεται κανένας άλλος. Απλώς, ο Κλέμπερ μοιάζει να είναι "σταντ μπάι".

Ουσιαστικά, ο Φαμπρίτσιο φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επιθετικός που βρίσκεται στη σκιά κυρίως του Ντέιβερσον και λιγότερο του Κλέμπερ.

Δεν μπορεί να γράφεται τυχαία το όνομά του στην Πορτογαλία. Άλλωστε, οι Ίβηρες επικαλούνται πηγές μέσα από την Πορτιμονένσε, αλλά και πηγές κοντά στον Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό που κρατάμε πάντως είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν περιπτώσεις Βραζιλιάνων επιθετικών και κυρίως ποδοσφαιριστών που με βάση τα στατιστικά τους σκοράρουν μίνιμουμ μια φορά ανά δύο ματς.

Ο Ντέιβερσον είναι στην κορυφή, ο Ντουράντο της Φλαμένγκο απομακρύνεται, ο Κλέμπερ είναι "σταντ μπάι" και ο Φαμπρίτσιο στα υπόψη… Κι απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, δεν είναι οι μοναδικοί που εξετάζονται!

AP Photo/Francisco Seco

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στον τελικό του Europa League o Μαρινάκης
"Χάλασε" η μεταγραφή του Στεργιάκη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ