ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Φαμπρίτσιο ανεβαίνει, ο Ντέιβερσον πιέζει!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Φαμπρίτσιο και Ντέιβερσον είναι οι δύο εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την Παλμέιρας και την Πορτιμονένσε για να αποκτηθεί ο ένας εκ των δύο.

Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι ένας με... θέα την “πρώτη” της ομάδας στις 15 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Να φέρει στην Ελλάδα τον βασικό στόπερ και τον βασικό φορ. Αυτή είναι η προτεραιότητα των “ερυθρολεύκων” και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται.

Τα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό είναι λίγο – πολύ γνωστά. Ο Ολυμπιακός πρεσάρει την Ιντερνασιονάλ για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος βλέπει πολύ ζεστά την προοπτική της επιστροφής του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Πρόκειται για μία υπόθεση αρκετά μπερδεμένη, αλλά γενικότερα επικρατεί μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι στο τέλος θα γίνει το “deal”.

Για τον επιθετικό οι Πειραιώτες έχουν στοχεύσει σε Ντέιβερσον και Φαμπρίτσιο. Ο πρώτος είναι και η βασική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπολογίζεται από την Παλμέιρας, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αμέρικα Μινέιρο (αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο και σύσσωμος ο βραζιλιάνικος Τύπος τον χαρακτήρισε “αδιάφορο”!

Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης όμως είναι πολύ μπερδεμένα. Η Παλμέιρας που έχει ενημερώσει ότι δεν τον παραχωρεί δανεικό, ζητάει ακατέβατα 8 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θα πρέπει το 30% εξ αυτών να πάει στην Λεβάντε. Μια Λεβάντε που επίσης τον θέλει πίσω, ενώ και ο Ντέιβερσον που πιέζει να φύγει από την Παλμέιρας, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα στην Βραζιλία και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη, έχοντας ως προτεραιότητα την Primera Division.

Για τον Φαμπρίτσιο τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο 28χρονος φορ της Πορτιμονένσε έχει συμβόλαιο εώς το 2019 και ο πορτογαλικός σύλλογος ψάχνεται να τον δώσει. Αυτή τη στιγμή μόνο η Μπράγκα και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Κοστολογείται γύρω στα 2 με 2,5εκ. ευρώ και είναι πιο προσιτή οικονομική επιλογή από τον Ντέιβερσον.

Στην παρούσα φάση, λοιπόν, ο Φαμπρίτσιο κερδίζει πόντους και ο Ντέιβερσον υποχωρεί. Όπως και να 'χει, το πλάνο του Ολυμπιακού ένας εκ των δύο να είναι ο βασικός φορ της νέας περιόδου...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ