ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Ερυθρός Αστέρας "πολιορκεί" τον Μπεν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα παρακολουθούν τις εξελίξεις της υπόθεσης του Μοχάμεντ Μπεν για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και ετοιμάζονται για "χτύπημα".

Στο Βελιγράδι δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Μοχάμεντ Μπεν. Ίσα-ίσα που ο Ερυθρός Αστέρας περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το "χτύπημα" προς την πλευρά του Αφρικανού.

Οι πληροφορίες βεβαίως αναφέρουν ότι ο Μπεν είναι ενήμερος για το σοβαρό ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και για την πολύ καλή προσφορά που σκοπεύουν οι Σέρβοι να ρίξουν στο τραπέζι για να τον πείσουν να μετακομίσει στο Βελιγράδι.

Την ίδια στιγμή ο Μπεν είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου του που εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αφρικανός επιθετικός θέλει να παραμείνει στο λιμάνι, αλλά σαν να φαίνεται ότι θέλει κάτι παραπάνω από τους "ερυθρόλευκους" για να τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο Βελιγράδι, ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Μπεν και δεν κρύβει ότι θα τον ήθελε ακόμα και... χθες.

Ωστόσο, πρώτα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Μπεν με τον Ολυμπιακό και... βλέπουμε. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Ερυθρός Αστέρας τον "πολιορκεί" έντονα και θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει κάτοικο "Μαρακανά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ