ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερνάνι σε πρώτο πλάνο

Ο Ερνάνι σε πρώτο πλάνο

Τον 24χρονο ακραίο κυνηγό Ερνάνι έχει ως πρώτο στόχο ο Ολυμπιακός, όπως προκύπτει και από πορτογαλικά ΜΜΕ. Ετοιμάζει βαλίτσες για Μεξικό ο Μπενίτες.

Έναν ακόμη εξτρέμ αναζητά ο Ολυμπιακός, με τον Ερνάνι Χόρχε Σάντος Φόρτες να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ενδιαφέροντος για τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον 24χρονο (20/8/1991) ακραίο κυνηγό της Πόρτο, η οποία τον απέκτησε έναντι 2,8 εκατομμυρίων ευρώ από την Γκιμαράες πριν λίγους μήνες.

Ωστόσο ο Ερνάνι δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στους "Δράκους", καθώς μέχρι στιγμής ο Ζουλέν Λοπετέγκι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα στα φιλικά, δείχνοντας προτίμηση στους Μπραχίμι, Τέγιο και Βαρέλα. Την σεζόν 2014-15 ο Ερνάνι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια με απολογισμό 6 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να αποκτήσει τον παίκτη με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι. Αρχικά με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι κοντά στα χρήματα που έδωσε η Πόρτο για να τον πάρει από την Γκιμαράες. Δηλαδή στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ή λίγο παραπάνω.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει προκρίνει τη λύση του Ερνάνι και ανάλογα με την κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα κοιτάξει αν χρειαστεί να εξετάσει άλλες περιπτώσεις ακραίων κυνηγών. Για την περίπτωση μεταγραφής του παίκτη στον 24χρονου άσου στον Ολυμπιακό γίνεται αναφορά και στα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ετοιμάζεται για Μεξικό ο Μπενίτες

Ο Χόρχε Ντανιέλ Μπενίτες κατά τα φαινόμενα αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με προορισμό το Μεξικό. Ο Παραγουανός θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Κρους Ασούλ την επόμενη σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς κράτησαν τον Μπενίτες μακριά από την δράση στο Ζέεφελντ και ο Σίλβα είχε την ευκαιρία να τον δει μόνο 2-3 προπονήσεις στην Τουρκία και για ένα 20λεπτο στο ματς με την Αντάλιασπορ.

Ο 23χρονος φορ από την πλευρά του θέλει να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βρει ρυθμό και με την έλευση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στο Λιμάνι, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Επομένως η λύση του δανεισμού στην Κρους Ασούλ μοιάζει η καλύτερη για τον ίδιο και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα δεχτεί να μπει οψιόν αγοράς του από τον σύλλογο του Μεξικού. Για την επικείμενη μεταγραφή έκαναν λόγο και τα μεξικάνικα ΜΜΕ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ