ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ερνάνι και η επιστροφή του στην Πόρτο

Ο Ερνάνι και η επιστροφή του στην Πόρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το πλάνο της Πόρτο είναι να πάρει πίσω τον Ερνάνι το καλοκαίρι και γύρω στον Αύγουστο θα αποφασιστεί αν θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ τους ή όχι. To Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιρνε δανεικό τον Ερνάνι την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Αύγουστο, δεν ήταν και λίγοι που πίστευαν ότι με τον Πορτογάλο “ζογκλέρ” ανεβαίνουν επίπεδο οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Ερνάνι όμως δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο Μάρκο Σίλβα. Είναι δεδομένο πάντως, ότι στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος θα έπαιρνε ευκαιρίες. Ήδη με τον Αστέρα Τρίπολης την άρπαξε από τα μαλλιά και αμέσως ξεκίνησε μία κουβέντα για το τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, το πλάνο των “δράκων” είναι να επιστρέψει το καλοκαίρι και να του δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία, μήπως καταφέρει και “ψήσει” το τεχνικό τιμ να τον κρατήσει τη νέα χρονιά. Μάλιστα, και ο Ερνάνι σε διάφορες συνεντεύξεις στην πατρίδα του είχε πει ότι θα γυρίσει τον Ιούνιο στο “Ντραγκάο”, με σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή του στο ρόστερ της Πόρτο!

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα επιστρέψει στην Πόρτο και... βλέπουμε αν θα μείνει τελικά στο “Ντραγκάο”. Γενικότερα, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ των “δράκων” δεν δίνουν και πολλές πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ της Πόρτο τη νέα σεζόν. Πιστεύουν πώς μέχρι τα τέλη Αυγούστου ο παίκτης θα κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”. Αυτά λένε στην παρούσα φάση από την Ιβηρική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανατραπεί το σκηνικό στους επόμενους μήνες.

Μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχει κάνει τις εισηγήσεις του ο Μάρκο Σίλβα για το ποιοι θέλει να μείνουν ή όχι στο λιμάνι από το υπάρχον ρόστερ (δεν αναφέρουμε τους δανεικούς των Πειραιωτών). Και ο Ερνάνι μαζί με τους Σαλίνο και Φουστέρ, ανήκουν στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται ακόμα στον “αέρα”.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ