ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ελαμπντελαουί στη λίστα του Μπίλιτς

Ο Ελαμπντελαουί στη λίστα του Μπίλιτς

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών ενόψει της νέας περιόδου και ο Σλάβεν Μπίλιτς έχει στα υπόψιν και τον Νορβηγό διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Με την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, οι περισσότερες ομάδες ανά την Ευρώπη ξεκινάνε τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μια από αυτές είναι και η Μπεσίκτας του Σλάβεν Μπίλιτς. Ο Κροάτης τεχνικός των "αετών" βρίσκεται στην πατρίδα του και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Κροατία και την Νορβηγία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης των ομίλων του Euro 2016.

Ο Μπίλιτς έχει στην λίστα του ποδοσφαιριστές και από τις ομάδες, τους οποίους και θα τσεκάρει στο συγκεκριμένο ματς με σκοπό να ξεχωρίσει όσους θεωρεί πως είναι ικανοί να ενισχύσουν το ρόστερ της Μπεσίκτας.

Ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Κροάτη τεχνικού είναι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός διεθνής αμυντικός έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν, τόσο με τους "ερυθρόλευκους", όσο και με την Εθνική του ομάδα.

Ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός τον Γενάρη απέρριψε μια καλή πρόταση για την παραχώρηση του, ωστόσο μοιάζει βέβαιο πως το καλοκαίρι θα υπάρξουν εκ νέου προτάσεις στους Πειραιώτες για τον Ελαμπντελαουί.

Ωστόσο ο Μπίλιτς δεν θα έχει την ευκαιρία να δει τον 23χρονο άσο αγωνιζόμενο, καθώς κάποιες ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει εσχάτως ο παίκτης δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί κανονικά τις τελευταίες ημέρες με την Εθνική του ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Κροατία.

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας ψάχνει για δύο δεξιούς οπισθοφύλακες το καλοκαίρι και λογικά θα προγραμματίσει κάποιο άλλο ταξίδι προκειμένου ο ίδιος ή ένας εκ των σκάουτερ του τουρκικού συλλόγου να κατασκοπεύσει τον Ελαμπντελαουί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ