ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ελαμπντελαουί για την επιστροφή του

Ο Ελαμπντελαουί για την επιστροφή του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, ο Ελαμπντελαουί επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και μοιράστηκε την χαρά του μέσω instagram.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο Φάληρο και κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας του.

Κάτι που σήμαινε την επιστροφή του 24χρονου μπακ στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάστημα 6 μηνών και αφού χρειάστηκε να κάνει υπομονή μέχρι να ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Ελαμπντελαουί δεν θα μπορούσε παρά να είναι ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη.

"Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις με λέξεις συναισθήματα όπως αυτό... Αλλά μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας, νιώθω πολύ χαρούμενος που επιτέλους επέστρεψα στον αγωνιστικό χώρο! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας! Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός διεθνής μπακ στο instagram.

Not always easy to put words on feelings like this.. But after so long out I'm so happy to finally be back on the pitch! Thank you all for your support! It means so much!! #victory #olympiacos #werulethisland

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ