ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αυλωνίτης στο Summer Camp του Ολυμπιακού

Ο Αυλωνίτης στο Summer Camp του Ολυμπιακού

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης, επισκέφτηκε το Summer Camp και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά. Τι δήλωσε ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά που συμμετέχουν στην Β' περίοδο του Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τάσος Αυλωνίτης, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να μιλήσει με τα παιδιά, να φωτογραφηθεί μαζί τους αλλά και για να υπογράψει δεκάδες αυτόγραφα.

Τα παιδιά με την είσοδο του νεαρού άσου στο γήπεδο άρχισαν να φωνάζουν "Αυλωνίτης οε, οε,οε" και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο ίδιος συμβούλεψε τα παιδιά ν' ακολουθούν τις δραστηριότητες του Ολυμπιακού και τους είπε μεταξύ άλλων:

"Είστε πολύ τυχερά που είστε εδώ όπου η πρώτη ομάδα κάνει προπόνηση. Εδώ θα σας διδάξουν έμπειροι προπονητές που έχουν αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό και ξέρουν καλά αυτή την μεγάλη ομάδα. Να τους ακούτε. Μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν την ευκαιρία να ήταν εδώ".

Ο Τάσος Αυλωνίτης είχε την ευκαιρία να τα πει με τους προπονητές, αλλά και με την ομάδα από την Σχολή στο Σικάγο.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε παρών στο Summer Camp

Ο Α' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, τίμησε με την παρουσία του το Summer Camp και μίλησε για το έργο του Προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο κομμάτι των Υποδομών.

"Είναι συγκινητικό να έχουν έρθει παιδιά από το Σικάγο και άλλες πόλεις του κόσμου στο Camp του Ολυμπιακού. Αυτά για να βλέπουν όλοι τα έργα του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το Camp είναι μια μεγάλη γοορτή για τα παιδια και είμαι πανευτυχής που είμαι εδώ. Συγχαρητήρια στον κ. Παύλου για την εξαιρετική δουλειά. Στον Γρηγόρη Γεωργάτο, στον Δημήτρη Μαυρογενίδη, στον Τάσο Πάντο, στον Βασίλη Βούζα, στον Γιώργο Αμανατίδη και στα άλλα παιδιά μας που είναι εδώ και εργάζονται για την Ακαδημία μας.

Αυτοί είναι κάθε ημέρα εδώ ακόμη και αυτή την εποχή και εργάζονται για το καλό του συλλόγου ενώ οι άλλοι είναι στις παραλίες. Ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει και θα συνεχίζει να επενδύει στην Ακαδημία και τα αποτελέσματα τα βλέπουν όλοι", υπογράμμισε ο κ. Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ