ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oαρνητικός Μπέντο και η χαραμάδα για στόπερ στον Ολυμπιακό

Oαρνητικός Μπέντο και η χαραμάδα για στόπερ στον Ολυμπιακό
Βιάνα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο εξακολουθεί να μη θέλει κεντρικό αμυντικό παρότι το συρτάρι της ΠΑΕ έχει γεμίσει από ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Όλα ανοικτά μέχρι το τέλος του μήνα. Η ξεχασμένη ιστορία του Γκονζάλες της Παλέρμο και ο Μποτία που είναι (πάλι) εκτός...

Όσο η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη, τόσο θα είναι ανοικτό το σενάριο να κινηθεί ο Ολυμπιακός (μετά τους Ανσαριφάρντ και Σισοκό) για την απόκτηση κι ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Πάουλο Μπέντο, πάντως, φέρεται να επιμένει πως δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει προσθήκη κι άλλου στόπερ μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς δεν θα αργήσει η μέρα που θα επιστρέψουν στη βάση τους οι Ντα Κόστα, Ρομαό που έκαναν... σέντρα χθες με Τόνγκο και Μαρόκο αντίστοιχα στο “Κόπα Άφρικα”.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης και όχι μόνο, θεωρούν σωστό να υπάρξει προσθήκη και για έναν κεντρικό αμυντικό πιο αξιόπιστο από τον Μπρούνο Βιάνα. Δεν “καίνε” τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ωστόσο, έχει επικρατήσει σε πολλούς η άποψη ότι θα είναι καλύτερα για... όλους να παραχωρηθεί ως δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα μέχρι το φινάλε της περιόδου και να αντικατασταθεί από μια πιο “ασφαλή” επιλογή. Οι μεταγραφές εμπεριέχουν πάντα ρίσκο, ωστόσο, και η συνεχής παρουσία του πρώην άσου της Κρουζέιρο αποτελεί ρίσκο εκ προοιμίου.

Αυτός είναι και ο λόγος που στη διοίκηση έχουν συγκεντρώσει προτάσεις για όλα τα γούστα σχετικά με στόπερ από το εξωτερικό. Όλα τα ονόματα έχουν τεθεί στα υπόψη του κόουτς, ο οποίος μέχρι στιγμής εμφανίζεται αρνητικός, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται στις δύο εβδομάδες που μας χωρίζουν με το τέλος του χειμερινού παζαριού.

Στο μεταξύ, κάποιοι δεν έχουν ξεχάσει την περίπτωση του Κοσταρικανού διεθνούς της Παλέρμο Τζιανκάρλο Γκονζάλες, το όνομα του οποίου έπαιξε πολύ δυνατά και στη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά ο κόουτς προτίμησε τον Μπρούνο Βιάνα. Ο 28χρονος άσος μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου και φέτος μετράει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Πέρα από αυτή την περίπτωση, πάντως, υπάρχουν κι αρκετές ακόμη στο συρτάρι του Ολυμπιακού. Απομένει να δούμε αν θα αποφασίσει να το ανοίξει ο Πάουλο Μπέντο και να διαλέξει ή θα συνεχίσει να πορεύεται με τους υπάρχοντες.

Στον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, πάντως, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ξανά οι Ρέτσος, Βιάνα, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ και “τρέχει” για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με την Ξάνθη στο “Καραϊσκάκη”. Ο Ισπανός, ωστόσο, είναι και στο όριο από πλευράς καρτών (6) και στην επόμενη θα χάσει τα επόμενα δύο από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ