ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ανυπόμονος Καπίνο, οι σκόρερ και ο... μαμάκιας Πάρντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΧΑΝΙΑ - ΟΣΦΠ EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε το μήνυμα του Καπίνο μέσω social media για την επικείμενη επιστροφή του στη δράση, τον απόηχο από τη νίκη του Ολυμπιακού στα Χανιά και την τρυφερή αφιέρωση του Πάρντο στην μητέρα του.

Αντίστροφα μετά για την επιστροφή του στη δράση ο Στέφανος Καπίνο, μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής γκολκίπερ δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία του και το εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

"Ανυπομονώ να επιστρέψω", έγραψε χαρακτηριστικά ο Καπίνο, που θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 12 Δεκέμβρη.

Ιντέγε και Καμπιάσο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επικράτηση του Ολυμπιακού στα Περιβόλια (4-0 τον ΑΟΧ) και το έδειξαν μέσω facebook.

"Ακόμα μια σπουδαία νίκη και ομαδική εμφάνιση", ήταν το σχόλιο του Νιγηριανού στράικερ, ενώ ο πολύπειρος Αργεντίνος μέσος έγραψε το εξής: "Τρεις πόντοι και είμαστε στην κορυφή του πίνακα στο Κύπελλο Ελλάδας! Χαρούμενος που σημείωσα γκολ!".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπουχαλάκης. "Επιστροφή στις νίκες", ήταν το σχόλιο που συνόδευε μια πανηγυρική φωτογραφία στο instagram του Κρητικού μέσου.

Από την πλευρά του, ο Πάρντο αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα του. "Η δόξα και η τιμή είναι για το Θεό, μία όμορφη ευκαιρία που δίνει το ποδόσφαιρο σε μένα για να πανηγυρίζω και να αφιερώνω τα γκολ, γιατί εσύ είσαι το χέρι που με κρατάει, το φως που φωτίζει τη διαδρομή μου και το αστέρι που βλέπει το όνειρό μου. Σ’ αγαπώ μαμά και αυτό ήταν για να σε ευχαριστήσω", έγραψε ο Κολομβιανός που πέτυχε και ένα εντυπωσιακό τέρμα στα Χανιά.

Η ανάρτηση του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια ήταν "βουβή", καθώς ο Ισπανός αμυντικός πόσταρε μια φωτογραφία την στιγμή που κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την τραγωδία με την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε στην Κολομβία.

Ο έμπειρος μπακ δέχθηκε τις ευχές της ΠΑΕ για τα γενέθλια του, καθώς στις 2/12 συμπλήρωσε 31 χρόνια ζωής.

Cant wait to be back

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kapinostefanos (@kapinostefanos) στις







to winning ways !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Bouchalakis (@bouchalakis) στις





Chania 0-4 Olympiacos #greekcup #eternoscampeões #forçachape

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης De La Bella Official (@delabella_24) στις



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ