ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αντρέ Μαρτίνς, ο Ζοζουέ και τα "ραντάρ" του Σίλβα!

Ο Αντρέ Μαρτίνς, ο Ζοζουέ και τα "ραντάρ" του Σίλβα!

Ο "box to box" Αντρέ Μαρτίνς μένει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και είναι από τους παίκτες που, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, έχει στο μυαλό του ο Σίλβα για τα χαφ του Ολυμπιακού. Τι λένε στο Πόρτο για τον εξτρέμ Ζοζουέ.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα ακουστούν πολλά ονόματα. Και σίγουρα θα ακουστούν πολλά ονόματα που θα έχουν έμμεση ή άμεση σχέση με το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Για παράδειγμα ο Κάρλος Εντουάρντο μπορεί να παίζει στην Αλ Χιλάλ, αλλά ο Σίλβα έχοντας δουλέψει μαζί του στην Εστορίλ, θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί μαζί του και στον Πειραιά.

Τα τελευταία ονόματα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας είναι του Αντρέ Μαρτίνς της Σπόρτινγκ και του Ζοζουέ της Πόρτο. Φυσικά πιο εύκολη περίπτωση αποτελεί ο Αντρέ Μαρτίνς που μένει ελεύθερος από τα “λιοντάρια” της Λισσαβώνας (εκπνέει τον Ιούνιο το συμβόλαιό του) και σύμφωνα με τους Πορτογάλους έχει πιαστεί στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού.

Απλώς, οι πληροφορίες που έρχονται από τους Ίβηρες είναι ότι ο 26χρονος “box to box” άσος ναι μεν είναι μία επιλογή που έχει στο μυαλό του ο Σίλβα, αλλά δεν βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του. Σαν να αφήνουν να εννοηθεί ότι έχει και άλλους στο μυαλό του. Ο Αντρέ Μαρτίνς μπορεί να βοηθήσει ως “οκτάρι” και φυσικά ως “δεκάρι”. Φέτος έπαιξε ελάχιστα με τον Ζόρζε Ζεζούς (μόλις 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ζοζουέ, σίγουρα δεν είναι ένα όνομα που ήρθε ουρανοκατέβατο στο ρεπορτάζ. Πριν από το Πάσχα είχε ακουστεί για πρώτη φορά. Τι ακούγεται στην Πορτογαλία για τον 25χρονο εξτρέμ της Πόρτο που φέτος πήγε δανεικός σε Μπούρσασπορ στο πρώτο μισό της σεζόν και σε Μπράγκα στον δεύτερο γύρο;

Πρώτα απ' όλα το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017 και είναι όντως ένας παίκτης που μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνει τον Σίλβα. Από εκεί και πέρα, φημολογείται έντονα ότι η Πόρτο δεν τον υπολογίζει, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ήδη εμφανιστεί αρκετοί “μνηστήρες”, με αποτέλεσμα να ανεβαίνει αυτομάτως επίπεδο δυσκολίας η πραγματοποίηση μίας τέτοιας μεταγραφής.

Οι “δράκοι” αν δεν του ανανεώσουν το συμβόλαιο, δεν πρόκειται να τον ξαναδώσουν δανεικό παρά μόνο με μεταγραφή για να μην τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου. Πόσο κοστολογείται σύμφωνα με τους Ίβηρες; Γύρω στα 4 εκ. ευρώ. Να τονίσουμε ότι είναι αριστεροπόδαρος και του αρέσει περισσότερο να κινείται από τα δεξιά. Πάντως, έχει παίξει και στο άλλο άκρο, αλλά και πίσω από τον φορ.

Ο Αντρέ Μαρτίνς εν δράσει:

Ο Ζοζουέ εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ