ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο αντί - Φορτούνης και ο Ντε Λα Μπέγια που "τρέχει" για Αστάνα

Ο αντί - Φορτούνης και ο Ντε Λα Μπέγια που "τρέχει" για Αστάνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάριν φαντάζει ως το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Φορτούνη στη Νέα Σμύρνη, αλλά η δοκιμή της Πέμπτης (13/10) με τον Ντομίνγκες μπέρδεψε κάπως την κατάσταση. Όλα ανοικτά για τον Ντε λα Μπέγια ενόψει Αστάνα.

Πολύς ντόρος είχε δημιουργηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα για το αν θα παίξει ή όχι ο Φορτούνης με τον Πανιώνιο. Ξεκάθαρα ο Τρικαλινός χαφ είναι "οφ" από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης και πλέον γίνεται ολόκληρος θόρυβος για τον αντικαταστάτη του.

Ο Μάριν φάνταζε ως φαβορί, σύμφωνα με τις δοκιμές της Τετάρτης (12/10). Ο Γερμανός άσος που δεν είχε χρησιμοποιηθεί λεπτό στο ματς με την ΑΕΚ, έμοιαζε ως η ιδανική επιλογή για να καλύψει το κενό του Φορτούνη. Όλα αυτά πάντοτε με την πρώτη σοβαρή δοκιμή του Μπέντο.

Την Πέμπτη (13/10) ήρθε η δεύτερη δοκιμή. Εκεί ο Πορτογάλος τεχνικός είχε έξω τον Μάριν και μέσα τον Τσόρι! Το έκανε γιατί θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τον Γερμανό, ο οποίος παρεμπιπτόντως στο Ρέντη όλο το διάστημα της διακοπής είχε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά; Διόλου απίθανο…

Από την άλλη, επειδή ακόμα τον Μπέντο δεν μπορούν να τον ψυχολογήσουν οι ποδοσφαιριστές, εκτιμούν ότι δεν ήταν και τόσο τυχαία η επιλογή του Τσόρι στις δοκιμές της Πέμπτης (13/10). Έδωσε δηλαδή ο προπονητής τους μία εντύπωση ότι ψάχνεται λίγο για το ποιος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Φορτούνη. Ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προπόνηση της Παρασκευής (14/10).

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, αυτό που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι ο Βιάνα κέρδισε την κούρσα με τον Σιόβα για να αναλάβει τον ρόλο του παρτενέρ του Μποτία. Οι Φιγκέιρας και Ρέτσος θα περάσουν στα άκρα της άμυνας.

Οι Μιλιβόγεβιτς και Αντρέ Μαρτίνς έχουν το προβάδισμα, οι Σεμπά και Ελιουνούσι θα βρεθούν εκτός απροόπτου στα "φτερά" της επίθεσης και στην κορυφή αναμένεται ο Ιντέγιε, παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Μπέντο στο τελευταίο δίτερμα, χρησιμοποιώντας πότε τον Πασιένσια και πότε τον Καρντόσο…

Πονάει ακόμα ο Ντε λα Μπέγια

Ο Ντε λα Μπέγια θα μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όχι επειδή ο Μπέντο θέλει να τον προφυλάξει ενόψει Αστάνα. Ο λόγος είναι ένας και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση: ο Καταλανός αμυντικός δεν μπορεί πολύ απλά να παίξει.

Έχει "θέμα" με το δάχτυλο του ποδιού του, δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, "τρέχει" για να είναι έτοιμος με την Αστάνα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Εκτός πια κι αν παρουσιάσει καμιά θεαματική βελτίωση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πάντως, με την εικόνα που είχε χθες στο Ρέντη, ο στόχος του Ντε λα Μπέγια είναι να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας με την Αστάνα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο Μπέντο θα χρειαστεί να ξαναπάει με τον Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπέντο ξεκαθαρίζει για Μανιάτη και Φορτούνη
Θέλει να παίξει ο Ντα Κόστα, τον "φρενάρει" ο Μπέντο!
Τα εισιτήρια με Αστάνα και ΠΑΟΚ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ