ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ανσαριφάρντ δεν μιμήθηκε τον Μάριν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για ποιο λόγο ο Ανσαριφάρντ έδειχνε με καμάρι τη φανέλα του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού στον πανηγυρισμό του με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ντύθηκε... Μάριν.

Η ανατροπή στην Κέρκυρα προκάλεσε «πονοκέφαλο» στον Λεμονή. Η εμφάνιση του Τζούρτζεβιτς στο νησί των Φαιάκων δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον προπονητή του Ολυμπιακού και για αυτό το λόγο, θεωρώντας ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι», αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και να αφήσει στον πάγκο τον Ανσαριφάρντ.

Στο ματς του Σαββάτου (2/12) με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όμως, συνέβη το σκηνικό της Κέρκυρας, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Όπως στο νησί του Ιονίου μπήκαν στο β’ μέρος οι Τζούρτζεβιτς - Μάριν και ανέτρεψαν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί εις βάρος του Ολυμπιακού, το ίδιο συνέβη και με τον Απόλλωνα, αλλά με πρωταγωνιστές τους Ανσαριφάρντ και Πάρντο.

Στην Κέρκυρα ο Μάριν έστειλε το δικό του «μήνυμα» με τον πανηγυρισμό του προς τον Λεμονή. Με τον Απόλλωνα ο Ανσαριφάρντ έβγαλε τη φανέλα του και την έδειχνε με καμάρι μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

Δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να βγάλουν βιαστικά συμπεράσματα και να υποστηρίξουν ότι ο Καρίμ πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο για να πετάξει το «καρφί» του στον Λεμονή, επειδή δεν του έδωσε φανέλα βασικού! Πλέον, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στον Ολυμπιακό, κάθε πανηγυρισμός να είναι... ύποπτος.

Τι ακριβώς συνέβη με τον Ιρανό και για ποιο λόγο πανηγύρισε με αυτόν τον τρόπο; Από το ρεπορτάζ πηγάζει ότι ο Ανσαριφάρντ δεν έγινε... Μάριν. Δεν έστειλε κανένα μήνυμα στον προπονητή του, γιατί όπως έλεγε στους φίλους του ο Ιρανός, δεν θα ξεχάσει ποτέ το γεγονός ότι ο Λεμονής ήταν ο άνθρωπος που τον ξαναέκανε ενεργό μέλος της ομάδας.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ "ΚΑΡΦΙ"

Με τον Λεμονή έχει παίξει συνολικά σε επτά ματς πρωταθλήματος. Στα πέντε ήταν βασικός και στα άλλα δύο μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο (με Παναθηναϊκό και Απόλλωνα).

Σε ποιον πέταξε «καρφί» ο Ανσαριφάρντ με τον πανηγυρισμό του; Σε κανέναν! Του βγήκε αυθόρμητα η συγκεκριμένη κίνηση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι δεν έχει σκοπό να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Η τελευταία φορά που είχε σκοράρει ήταν στο 5-1 με τον Πλατανιά στις 5 Νοεμβρίου. Με τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα ήταν «άσφαιρος» και σκόραρε μετά από έναν μήνα.

Πράγματι, ένιωσε ότι «απειλείται» σοβαρά η θέση του στην ενδεκάδα μετά την εμφάνιση του Τζούρτζεβιτς στην Κέρκυρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι κρατάει κακία στον Λεμονή ή στον Σέρβο.

Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι σαν τον Μάριν. Για αυτό το λόγο, επειδή κατάλαβε ότι υπήρχε κίνδυνος να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις για το πρόσωπό του εξαιτίας του πανηγυρισμού του (σ.σ. δεν έχει δώσει άλλωστε ποτέ δικαιώματα ο Ιρανός), έσπευσε αμέσως να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media το εξής μήνυμα: «Το να έρθουμε μαζί, είναι ένα ξεκίνημα. Το να συνεχίσουμε μαζί, είναι πρόοδος. Το να δουλέψουμε μαζί, είναι επιτυχία».

Ο Καρίμ συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που σέβεται τον εαυτό του, σέβεται τις αποφάσεις του προπονητή (σ.σ. πέρσι με τον Μπέντο δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα) και δεν είναι... τουρίστας.

Θέλει να παίζει, έχει ποδοσφαιρικό εγωισμό και αυτό που κυνηγάει είναι να βγει νικητής από τον υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει στην «μάχη» της ενδεκάδας με τον Τζούρτζεβιτς. Και πλέον ελπίζει ότι χάρη στην εμφάνισή του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι το φαβορί για να επιστρέψει στην ενδεκάδα στο ματς του Αγρινίου (9/12, 19.30).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ