ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Χίτσκοκ φοράει "ερυθρόλευκα"

Ο Χίτσκοκ φοράει "ερυθρόλευκα"

Ο Καρντόσο που αρχίζει να "χορεύει" σε "ερυθρόλευκους" ρυθμούς, οι τρεις μεταγραφές των Βιάνα, Ρομάο και Πασιένσια, οι προσπάθειες να φέρουν προτάσεις οι Μιλιβόγεβιτς, Σιόβας και Μποτία και τα υπόλοιπα ανοικτά μέτωπα.

Τι έμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια; Κάτι λιγότερο από 24 ώρες, μιας και η ΕΠΟ έχει δώσει διορία μέχρι τις 20.00 της Τετάρτης (31/8).

H αγωνία για τον κόσμο του Ολυμπιακού έχει φουντώσειγια τα καλά. Το φετινό καλοκαίρι και ειδικά η τελευταία εβδομάδα θα μπορούσε να αποτελέσει και μία ωραία ιδέα για τον σπουδαίο Άγγλο σκηνοθέτη και παραγωγό ταινιών θρίλερ, Άλφρεντ Χίτσκοκ. Γιατί, πράγματι το μεταγραφικό φινάλε των Πειραιωτών είναι… χιτσκοκικό.

Πώς έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής; Στην Τουρκία επιμένουν ότι ο Όσκαρ Καρντόσο δεν μπήκε τυχαία στο αεροπλάνο από την Τραπεζούντα προς την Κωνσταντινούπολη. Επέμεναν ότι ο τελικός του προορισμός θα είναι η Αθήνα.

TRABZONSPOR, UEFA AVRUPA LG PLAY-OFF TURU LK MAÇINDA KEND EVNDE RUSYA'NIN ROSTOV EKB LE KARI KARIYA GELD. BORDO-MAVLLER MÜCADELEDEN 2-0 GALP AYRILDI. (GÖKMEN AHN/TRABZON-HA)
TRABZONSPOR, UEFA AVRUPA LG PLAY-OFF TURU LK MAÇINDA KEND EVNDE RUSYA'NIN ROSTOV EKB LE KARI KARIYA GELD. BORDO-MAVLLER MÜCADELEDEN 2-0 GALP AYRILDI. (GÖKMEN AHN/TRABZON-HA) HLAS HABER AJANSI, WWW.IHA.COM.TR

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθαριζόταν ότι ακόμα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ότιτίποτα δεν είναι οριστικό και πώς ο παίκτης δεν έρχεται τώρα στην Αθήνα.Έβγαινεόμως μία πολύ θετική και αισιόδοξη αύρα. Ίσως πιο θετική από ποτέ! Άλλωστε, δεν έμεινε και πολύ. Μερικές ώρες μόνο για να τελειώσει απ’ ό,τι φαίνεται θετικά ένα μίνι σίριαλ που στήθηκε γύρω από τον Παραγουανό φορ. Για να καταλάβετε για το χιτσκοκικό του πράματος με τον Καρντόσο,υπήρχε αρχικά η πληροφόρησηότι πιάνει και θέση ξένου. Κοινοτικός τελικάείναι ο Καρντόσο. Έγινε Πορτογάλος πολίτης τον Νοέμβριο του 2014 και μάλιστα είχε κάνει ταξίδι αστραπή από την Τραπεζούντα στη Λισσαβώνα για να πάρει το διαβατήριό του πριν από δύο χρόνια και το είχε αποκαλύψει σε ένα... μονόστηλο η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola".

Πριν από τον Καρντόσο έχουνπροηγηθεί οι μεταγραφές του 21χρονου Βραζιλιάνου στόπερ Μπρούνο Βιάνα από την Κρουζέιρο (σ.σ. ήδη ταξιδεύει για την Ελλάδα), του 22χρονου Πορτογάλου φορ Γκονζάλο Πασιένσια από την Πόρτο με τη μορφή δανεισμού και του 32χρονου Τογκολέζου αμυντικού μέσου Αλεξίς Ρομαό που είχε μείνει ελεύθερος από την Μαρσέιγ.

Ο Χίτσκοκ φοράει "ερυθρόλευκα"

Πλέον, μένει να δούμε αν θα προχωρήσει τελικά ο Ολυμπιακός στην απόκτηση κι άλλου στόπερ. Θα εξαρτηθεί όμως σε μεγάλο βαθμό από το τι θα γίνει με τους ήδη υπάρχοντες. Ο Σιόβας φαίνεται ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποχωρήσει και πώς θα βρεθεί τελικά μία ομάδα για να τον εντάξει στο δυναμικό της, μιας και η ιστορία με την Μπέτις έχει παγώσει για τα καλά.

Αυτή τη στιγμή ο Μποτία και ο Ντα Κόστα δεν έχουν κάτι χειροπιαστό από προτάσεις. Για να έρθει λοιπόν κι άλλος κεντρικός αμυντικός, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας εκ των Μποτία ή Ντα Κόστα. Οπότε, περιμένουμε...

Επίσης, ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο απόκτησης αριστερού μπακ. Δεν είναι και ένα θέμα που «καίει» βέβαιατους πρωταθλητές, αλλά αν βρισκόταν έστω και την τελευταία στιγμή μία καλή περίπτωση, δεν θα την άφηναν να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Τέλος, πολλά θα εξαρτηθούν από την ιστορία του Μιλιβόγεβιτς που είναι σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Βίτσελ (σ.σ. αν θα πάει δηλαδή από τη Ζενίτ στη Γιουβέντους), αλλά και με τον Σάμαρη που ακούγεται έντονα για την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης. Ο μάνατζέρ του Ραμαντάνι θα προσπαθήσει να φέρει μία πρόταση κοντά στα δέκα εκατομμύρια από τους Ρώσους έστω και την τελευταία στιγμή. Τουλάχιστον αυτό λέγεται στη Σερβία και μάλιστα ακούγεται ότι αυτό έχει υποσχεθεί και στον Ολυμπιακό. Από την ΠΑΕ βέβαια δεν διαρρέει το παραμικρό για τον Λούκα. Αν έρθει όμως όντως μία πρόταση δέκα εκατομμυρίων, καταλαβαίνετε ότι ο Σέρβος θα αποχαιρετήσει το λιμάνι μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Αν αποχωρήσει πάντως ο Μιλιβόγεβιτς, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και ένας επιθετικός χαφ – έκπληξη, που δεν θα έχει καμία σχέση με την πώληση του Σέρβου αφού στη θέση του υπάρχει ο Ρομάο! Έτσι, ως ένα... κερασάκι για να τονωθεί και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.Από τον Ολυμπιακό διέψευδαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα Παναγιώτη Κονέ. Στην Ιταλία ωστόσοεξακολουθούν να λένε ότι κάτι «παίζει» σοβαράμε τον Ολυμπιακό και τον 29χρονο Έλληνα διεθνή χαφ.

Εν αναμονή των οριστικώνεξελίξεων λοιπόν σε μία «καυτή» τελευταία μέρα των μεταγραφών για τον Ολυμπιακό!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ