ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αλεξανδρής θα δει Ολυμπιακός - ΑΕΚ μέσα απ' τη θύρα 7!

꼦-°¶º olympiakos-aek
꼦-°¶º olympiakos-aek Aª¼¦-°¶º OLYMPIAKOS-AEK

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, με ανάρτηση στο facebook, ανακοίνωσε πως θα παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα απ' τη θύρα 7 του "Γ. Καραϊσκάκης". (PHOTO)

Το βράδυ της Τετάρτης (24/01, 19:30), ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν στο πλευρό τους φιλάθλους τους, αφού το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Μεταξύ αυτών που θα δώσουν το παρών στο φαληρικό γήπεδο θα είναι κι ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας, Αλέξης Αλεξανδρής. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσω facebook, θα παρακολουθήσει τον αγώνα μέσα απ' τη θύρα 7, μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

"Ένα όνειρο ζωής θα γίνει πραγματικότητα σήμερα. Επιστροφή στο Ναό, παρακολουθώντας τον αγώνα μέσα στη θύρα 7, ανάμεσα σε φίλους που ζουν για το θρύλο. Ωωωω τι μαγική νύχτα μάς περιμένει. Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό", αναφέρει η ανάρτηση του παλαίμαχου επιθετικού.

Θυμηθείτε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Sport24.gr και τους Γιώργο Περπερίδη-Ηλία Καλλονά.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Αλεξανδρής θα δει Ολυμπιακός - ΑΕΚ μέσα απ' τη θύρα 7!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ