ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Δεν συγκρίνεται το κοινό του Ολυμπιακού"

Ντουρμάζ: "Δεν συγκρίνεται το κοινό του Ολυμπιακού"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για το ξεχωριστό συναίσθημα να τεθεί αντιμέτωπος στο CL κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μάλμε, ενώ έβγαλε το καπέλο του στους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Ο Σουηδός εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μάλμε, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει για τέσσερα χρόνια στο παρελθόν (2008-2012).

" Δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω εναντίον της Μάλμε από σεβασμό στην πρώην ομάδα μου. Έχω δει παιχνίδια της Μάλμε, είναι πολύ καλή ομάδα και δεν μου έκανε έκπληξη η πρόκρισή της.

Είναι σημαντικό για μένα ότι θα επιστρέψω σε αυτό το γήπεδο και θα παίξω εναντίον της. Θα είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα να είμαι αντίπαλος, θα κάνω το παν για να νικήσει η ομάδα μου, αλλά αν σκοράρω δεν θα πανηγυρίσω το γκολ.

Η έδρα της Μάλμε είναι πολύ δυνατή, αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει σύγκριση με το κοινό του Ολυμπιακού που δημιουργεί τρομερή πίεση στον αντίπαλο.

Είναι πιο καυτή η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα ακόμη και από την Τουρκία", είπε χαρακτηριστικά ο Ντουρμάζ στον Τύπο της Σουηδίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ