ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σίλβα"

Ντουρμάζ: "Να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Σίλβα"
Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Ο Τζίμι Ντουρμάζ μίλησε για την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να τον αφήσει εκτός Champions League, λέγοντας πως δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Τι είπε για το μέλλον του.

Η λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια της Ευρώπης προκάλεσε εντύπωση σε αρκετούς, καθώς εκτός έχουν μείνει τόσο ο Νταβίδ Φουστέρ όσο και ο Τζίμι Ντουρμάζ, με τον τελευταίο μάλιστα να αγωνίζεται αρκετά στα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός δήλωσε δυσαρεστημένος από το γεγονός και τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

"Ο καθένας θα ήταν νευριασμένος στη θέση μου", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν ήξερα τίποτα. Είναι από τις άτυχες στιγμές του ποδοσφαίρου. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κλήθηκα στην εθνική. Όλα έδειχναν καλά και είχα επικοινωνία με τον προπονητή. Τώρα όμως πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να μιλήσουμε".

Ξέρεις τι συνέβη;

"Δεν θέλω να πω τίποτα τώρα. Όλα είναι ρευστά και το να μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου δεν είναι σωστό. Θέλω να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο".

Είχες την ευκαιρία να φύγεις, αλλά έμεινες.

"Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, όμως έμεινα εδώ. Αγωνιζόμουν κανονικά και ξεκίνησα στα ματς πρωταθλήματος. Είναι περίεργο όλο αυτό που συνέβη. Πολλές ομάδες με ζήτησαν, αλλά ο προπονητής μου είπε πως με υπολογίζει. Τώρα όλο αυτό μοιάζει περίεργο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ