ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Κάναμε όσα θέλαμε"

Ντουρμάζ: "Κάναμε όσα θέλαμε"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ τόνισε ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι με την ΑΕΚ να φαίνεται εύκολο και εξέφρασε την πίστη του ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ.

"Κερδίσαμε την ΑΕΚ και όλα είναι καλά. Εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Παίξαμε στο 100% κι έτσι απλουστεύτηκε η κατάσταση. Περίμενα πώς το παιχνίδι αυτό θα είναι πιο σκληρό, όπως πέρυσι οι αγώνες στο Κύπελλο. Κάναμε όσα θέλαμε στο παιχνίδι. Όταν ο αντίπαλος ανοίχτηκε, έγινε το γκολ για εμάς πιο εύκολο. Βγάλαμε μία αγωνιστική ένταση στο ματς, η οποία ωφέλησε", τόνισε αρχικά ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Για τη φετινή του παρουσία:

"Άρχισα καλά αυτή τη χρονιά, με το κλειδί να είναι η πολλή δουλειά. Δεν υπάρχει διαφορά σε σχέση με όσα έκανα πέρυσι. Είχα τραυματισμούς που δεν με άφησαν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πώς φέτος αυτό δεν συμβαίνει…".

Για την απουσία του από τη λίστα του Champions League:

"Είναι δύσκολο για εμένα όταν έρχονται οι ημέρες του Champions League. Δυστυχώς δεν παίζω φέτος. Βλέπω τα παιχνίδια δίχως να είμαι στο γήπεδο κι ελπίζω τον Ιανουάριο να είμαι εντός, αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να προκριθεί".

Για το κρίσιμο ματς με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ:

"Η Ντιναμό έχει δύσκολη έδρα. Έχω παίξει ξανά στο Ζάγκρεμπ, ως παίκτης της Μάλμε. Η ατμόσφαιρά μοιάζει με το δικό μας γήπεδο, αλλά η ομάδα είναι έτοιμη για ν’ ανταποκριθεί".

Για τον φετινό κυριότερο αντίπαλο του Ολυμπιακού:

"Είναι δύσκολο ν’ απαντήσω. Παίξαμε με την ΑΕΚ, παίξαμε με τον ΠΑΟΚ κι έχουμε μπροστά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το δούμε στο τέλος της σεζόν".

Για την κλήρωση της Σουηδίας στα μπαράζ του Euro 2016, τον Μπεργκ και τον Ιντέγε είπε:

"Καλύτερος συμπαίκτης είναι ο Ιντέγε, αλλά ο Μπεργκ επίσης είναι εξαιρετικός παίκτης. Και τους δύο προσπαθώ να τους κάνω να σκοράρουν. Έμεινε ένας μήνας για το ματς με τη Δανία. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στα τελικά του Euro".

Για την διάταξη και τον ρόλο του στο γήπεδο:

"Είναι καλό σύστημα για εμένα. Το έπαιζα και σε άλλες ομάδες. Μ’ αρέσει, διότι μπορώ ταυτόχρονα να παίζω πλάγια και να πατάω περιοχή σαν στράικερ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ