ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντοσεβί: "Με προκαλεί αυτή η εμπειρία"

Ντοσεβί: "Με προκαλεί αυτή η εμπειρία"
INTIME SPORTS

Ο Ντοσεβί τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως πρόκειται για μια εμπειρία που θέλει να ζήσει έντονα. Τι δήλωσαν Διαμαντάκος και Ελαμπντελαουί.

"Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι οι οπαδοί μας, αν και ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών, είναι κοντά μας. Στο σημερινό (σ.σ. 21/8) γεγονός έδωσαν το παρών και αυτό καταδεικνύει το μέγεθος του συλλόγου και την δυναμική της φανέλας.

Επομένως είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι για εμάς να αγωνιζόμαστε για αυτόν τον κόσμο. Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι να είμαι όσο πιο αποτελεσματικός γίνεται και να παίξω σε όσα περισσότερα ματς μπορώ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γάλλος στο περιθώριο της παρουσίασης των καλοκαιρινών μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και συνέχισε:

"Θέλουμε να κατακτήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει και να προχωρήσουμε. Προσωπικά με ενθουσιάζει η ιδέα πως είμαι στον Ολυμπιακό την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος που ήρθα εδώ, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, είναι η αλλαγή ποδοσφαιρικού επιπέδου. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Με προκαλεί αυτή η εμπειρία και θέλω να την ζήσω όσο πιο γεμάτα γίνεται".

Ο Διαμαντάκος πήρε φέτος την ευκαιρία από τον Μίτσελ, την άρπαξε για τα καλά και κέρδισε μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του ο νεαρός φορ τόνισε:

"Είναι σίγουρα κάτι πολύ ευχάριστο το να σε υποδέχεται έτσι ο κόσμος. Χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μας να δουλεύουμε".

Δηλώσεις έκανε και ο Ελαμπντελαουί, που ήρθε από την Μπουντεσλίγκα και την Μπράουνσβαϊγκ:

"Ο κόσμος μας μπήκε... δυνατά στην σεζόν. Έδειξε παθιασμένος και μου άρεσε πολύ αυτή η εμπειρία. Μπορεί να αρχίσει έτσι καλά η νέα σεζόν.

Εμείς περιμένουμε τόσο καιρό για το πρώτο ματς της χρονιάς και τους πρώτους μας 3 βαθμούς. Για την ομάδα θα είναι επιτυχία να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προσωπικά θέλω να πάω όσο καλύτερα γίνεται".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ