ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντοσεβί: "Ζητούμενο να είμαστε όλοι αποτελεσματικοί"

Ντοσεβί: "Ζητούμενο να είμαστε όλοι αποτελεσματικοί"
INTIME SPORTS

Οι Ματιέ Ντοσεβί και Αλμπέρτο Μποτία μίλησαν στην κάμερα του OTE-TV μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 στη Ριζούπολη.

Ο Ματιέ Ντοσεβί έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα, πετυχαίνοντας δυο γκολ για τον Ολυμπιακό στο 3-0 της ομάδας του για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Ριζούπολη.

"Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερό μου παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά ήταν σίγουρα ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι απόψε ήμουν αρκετά αποτελεσματικός, όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να είμαστε όλοι αποτελεσματικοί. Να πετυχαίνουμε τα γκολ, ώστε να φτάνει η ομάδα στις νίκες τις οποίες τόσο πολύ θέλουμε", ανέφερε ο Ντοσεβί, ενώ ο Μποτία πρόσθεσε:

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από πλευράς μας. Καταφέραμε και πήραμε μία σημαντική νίκη. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο αποψινό παιχνίδι. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά μας, για να καταφέρουμε να πάμε στον τελικό. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την γραμμή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ