ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ντοπάρισμα" Θεοδωρίδη στους παίκτες ενόψει Λεωφόρου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει φάει με το κουτάλι από διάφορα πόστα τα αιώνια ντέρμπι, ξέρει την ψυχοσύνθεσή τους και γι' αυτό έχει αναλάβει να προετοιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο Σάββας Θεοδωρίδης έχει αναλάβει τις τελευταίες ημέρες να "φτιάξει" ψυχολογικά τους παίκτες του Ολυμπιακού, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τη μάχη της Λεωφόρου.

Ένα ντέρμπι έχει πάντα τις ιδιαιτερότητες του και δη αυτό με το "τριφύλλι", έστω και αν αντιμετωπίζει ένα κάρο προβλήματα. Πέρα από τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να προετοιμάσει τους παίκτες του γι' αυτό το ματς, αλλά και τους Καρεμπέ και Κοβάτσεβιτς, που επίσης έχουν επιστρατευτεί, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μιλάει κατ' ιδίαν στους ποδοσφαιριστές.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάνει τετ α τετ με τους παίκτες, τους μιλάει για τον Παναθηναϊκό, τους προετοιμάζει για το τι θα συναντήσουν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και χθες (26/10) τα είπε με τους Οφόε, Ρομαό και Κούτρη, ζητώντας τους να παίξουν αντρίκεια στη Λεωφόρο, να μην επηρεαστούν και να βγάλουν στο χορτάρι τον καλύτερό τους εαυτό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ