ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ"

Ντομίνγκες: "Να κλείσω την καριέρα μου στην Ρίβερ"
INTIME SPORTS

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ο Τσόρι Ντομίνγκες τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Ρίβερ Πλέιτ και να κλείσει εκεί την καριέρα του, μόλις ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγους μήνες ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ανανέωσε μέχρι το 2017 το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, βάζοντας φρένο στις ορέξεις της Ρίβερ Πλέιτ να τον επαναπατρίσει.

Ωστόσο η συγκεκριμένη προοπτική δεν έχει βγει από το μυαλό του 34χρονου άσου, καθώς σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, επανέλαβε πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του με την φανέλα της ομάδας στην οποία αναδείχθηκε.

"Το έχω ξαναπεί ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρίβερ Πλέιτ. Έχω ένα συμβόλαιο που τρέχει και μόλις τελειώσει θα ήθελα να γυρίσω στην Ρίβερ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μακάρι να μπορέσω.

"Εάν δω πως τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, θα διεκδικήσω τις πιθανότητές μου. Δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση στη Ρίβερ. Έχω εξαιρετική σχέση με τον σύλλογο και τους ιθύνοντες του.

Αν με θέλουν όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και μπορώ να πάω εκεί, θα το κάνω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσόρι Ντομίνγκες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metro".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ