ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας"

Ντομίνγκες: "Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας"
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς και το έργο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Άτυχος στάθηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο, καθώς υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.

Πάντως, είχε προλάβει να μιλήσει πριν στην εφημερίδα "Αγορά" και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς, τονίζοντας ότι παρά την ήττα ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει το πλάνο του για την συνέχεια του θεσμού και συνιστά σε όλους ψυχραιμία.

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ξέραμε καλά τι μπορεί να κάνει η Μπάγερν στον αγωνιστικό χώρο. Σχεδιάσαμε μία τακτική διαφορετική από αυτήν που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη συγκεκριμένη ομάδα. Έτσι έπρεπε να είναι η στρατηγική μας για ένα τέτοιο ματς. Δεν μπορούσε να ήταν κάτι άλλο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάναμε αρκετά, αλλά δεν καταφέραμε τελικά να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε. Είμαστε εδώ, δυνατοί, δουλεύουμε και συνεχίζουμε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικά επειδή εμείς χάσαμε από την Μπάγερν και η Ντιναμό νίκησε την Άρσεναλ. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς και την προσπάθειά μας. Οφείλουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και αυτό θα κάνουμε. Επίσης, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά, όπως ήδη κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει όπως πρέπει τη σεζόν στον τρόπο δουλειάς μας, κάτι που δεν θα διαφοροποιηθεί επειδή τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής δεν ήταν όπως τα θέλαμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι έγινε σε ένα παιχνίδι, διότι απλούστατα υπάρχουν πολλά άλλα μπροστά μας και πολλοί βαθμοί που έχουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ