ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Μην μπερδεύετε την ευγένειά μου με αδυναμία"

Ντομίνγκες: "Μην μπερδεύετε την ευγένειά μου με αδυναμία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του απ' την αποστολή του αγώνα με τη Γιουνγκ Μπόις, ανέβασε ένα αινιγματικό ποστ στο Instagram.

Ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε να αφήσει για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός αποστολής τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες. Λίγες ώρες αργότερα ο Αργεντινός άσος, με μήνυμα στο Instagram, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως δεν πρέπει να μπερδεύουν τη σιγή του με αδυναμία, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα.

"Μην μπερδεύετε τη σιγή μου με άγνοια, την ηρεμία μου με αποδοχή και την ευγένειά μου με αδυναμία. Περισσότερο από ποτέ μαζί σας παιδιά, έτοιμοι να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Πάμε Ολυμπιακέ!", ήταν το σχόλιο του 35χρονου μεσοεπιθετικού.

Τελευταία συμμετοχή του Ντομίνγκες ήταν στις 26 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο Ελλάδας. Στους ομίλους του Europa League δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού τον άφησε στον πάγκο και στα 4 προηγούμενα παιχνίδια.

Δείτε το ποστ:

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκτός Καρντόσο, Ντομίνγκες και Μαρίν με Γιουνγκ Μπόις!
Μπέντο: "Δουλειά μου να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα"
Τι εκπληκτικό θα συμβεί στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ