ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες και Φορτούνης με ΑΕΚ!

Ντομίνγκες και Φορτούνης με ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Μία από τις σκέψεις του Σίλβα είναι να «παντρέψει» τους δύο «μαέστρους» του στην ενδεκάδα ενόψει ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό του Ντουρμάζ και το ενδεχόμενο ανετοιμότητας του Πάρντο.

Το είχε δουλέψει ο Σίλβα αρκετά στην προετοιμασία το συγκεκριμένο σχήμα. Με τον Τσόρι πίσω από τον φορ και τον Φορτούνη στα «φτερά». Μετά «πλάκωσαν» κάποιοι τραυματισμοί του Αργεντινού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας άσος να τραβήξει όλο το κουπί.

Σίγουρα από την αρχή του καλοκαιριού, δεν είχε στα βασικά του πλάνα το ενδεχόμενο να έπαιζε με τον Φορτούνη στα άκρα. Ήθελε καθαρόαιμους εξτρέμ. Για αυτό τον λόγο άλλωστε ζήτησε την απόκτηση των Σεμπά, Πάρντο και Ερνάνι. Για αυτό έριξε πολύ μεγάλο βάρος και στο να «ξαναζωντανέψει» τον Ντουρμάζ.

Ο Φορτούνης θα έπαιζε στα άκρα της επιθετικής γραμμής μόνο αν προέκυπταν προβλήματα. Τώρα ενόψει ΑΕΚ ο Ντουρμάζ είναι «οφ». Υπάρχει ένα ερωτηματικό με τον Φελίπε Πάρντο, ο οποίος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις από Τρίτη (13/10). Αλλά μέχρι να τον δει ο Σίλβα να προπονείται κανονικά, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σε περίπτωση που ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν τα καταφέρει, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δύο επιλογές στα πλάνα του. Να βάλει τους Σεμπά και Ερνάνι ή να πάει με Φορτούνη στα άκρα, τον Τσόρι πίσω από τον Ιντέγε και τον Σεμπά στα άκρα. Όσο για τον Ερνάνι; Έχουν περάσει 40 μέρες από την ημέρα που έπιασε λιμάνι και έχει παίξει συνολικά 75 λεπτά στο πρωτάθλημα και μόλις 46 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με το ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί, ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί, ακόμα δεν έχει "μπολιαστεί" με τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Είναι λίγο άναρχος στο παιχνίδι του, υστερεί στο κομμάτι της τακτικής και είναι φυσιολογικό που ο Σίλβα τον είχε τέταρτη επιλογή πίσω από τους Ντουρμάζ, Πάρντο και Σεμπά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ